Hete & zure soep voor verkoudheid

November 10

Hete & zure soep voor verkoudheid

Kippensoep eeuwenlang een huis remedie tegen verkoudheid, maar de mondiale maatschappij van vandaag heeft vaak meer eclectische smaak. Als traditionele kip noodle niet een beroep op u wanneer u onder het weer bent, proberen warm en zure soep. Deze hartige Aziatische brouwsel bevat alle dingen die kippensoep zo nuttig--vitamine C, rustgevende vloeistof en eiwit--maken maar met de toegevoegde tang azijn de vitamine C en een beetje spice om je sinussen te stimuleren. Er is geen bekende behandeling voor de gewone verkoudheid, maar als je ziek bent u verdienen om goed te eten.

Koude feiten

Verkoudheden worden veroorzaakt door virussen en over het algemeen worden doorgegeven door de hand-to-hand contact, hoewel niezen en hoesten kunnen ook verkouden verspreid. Verkoudheid-symptomen zijn milde vermoeidheid, een keel kietelen die tot een hoest, en soms een zeer lage koorts van 99 tot 100 graden Fahrenheit leidt. Verkoudheid neiging om laatste één tot drie dagen en zijn meestal niet slopende.

Vitamine C feiten

Vitamine C is aanwezig in vele voedingsmiddelen, zoals citrusvruchten, tomaten en zoutarm kippenbouillon. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center's website is er geen bewijs dat vitamine C kan voorkomen of genezen van een koude, maar het lijkt om de duur van een koude in sommige mensen te verkorten.

Hot and Sour Soup feiten

Er zijn vele versies van warm en zure soep, met inbegrip van vegetarisch. De basis is een bouillon die zowel kruidig en zuur. Het toevoegen van azijn is de eenvoudigste manier is om de zure smaak. Rauwe, biologische azijn gebruiken om de vitamine en het gehalte aan nutriënten; u kunt de azijn toevoegen aan zelfgemaakte of commercieel bereid warm en zure soep. De paprika's in warm en zure soep kunnen helpen duidelijk uw sinussen zowel als je de soep eet en wanneer je de geurige stoom inhaleert.

Waarschuwing

Als uw koude gepaard met pijn in het lichaam, ernstige vermoeidheid, zwakte, koude rillingen, een diepe hoest en een koorts van meer dan 101 graden Fahrenheit gaat is, is het niet een koude; het is de griep. Geen bedrag van elke soort soep kan de verschillende dodelijke stammen van griep die hebben ontwikkeld, dus niet proberen te behandelen dit zelf behandelen. Neem contact op met uw lokale arts of andere zorgverstrekker of een kliniek voor advies.


gerelateerde artikelen