Wat Is een illegale verschuiving in het voetbal?

September 28

Wat Is een illegale verschuiving in het voetbal?

Niets frustreert een voetbaltrainer meer dan straffen, vooral wanneer deze sancties ongedwongen of geestelijke fouten zijn. Een illegale verschuiving is een offensief straf die is ongedwongen, wat betekent dat de overtreding begaat de schending voordat het spel begint zonder de verdediging die een effect op de fout. Illegale verschuivingen kunnen gebeuren in een paar offensief scenario's, dus inzicht in de regel belangrijk is om de fouten te elimineren.

Wat Is een illegale verschuiving

Illegale verschuivingen zijn een soort beweging straf die optreden wanneer meer dan één speler op de aanval niet is ingesteld voordat de module. Een verschuiving is een vooraf uitlijnen beweging waar twee of meer offensieve spelers posities wijzigen. De beweging wordt illegale en resulteert in een boete wanneer die spelers niet resetten en standpunt na de verschuiving formuleren. Volgens de regels van de NFL resulteren illegale verschuivingen in een boete van 5 yard en een herhaling van de down.

Situaties als illegale verschuivingen optreden

Illegale verschuivingen zijn gemeenschappelijk met teams die gebruikmaken van vooraf uitlijnen resetten te verwarren de verdediging. Het idee is dat de verdediging zal worden gebaseerd op de originele line-up en zal niet zitten kundig voor uitlijnen in de tijd na de verschuiving. Bovendien, kunnen verschuivingen plaatsvinden wanneer teams hoorbaar te wijzigen van de oorspronkelijke bij de line of scrimmage speelt. Nadat het spel audibled of gewijzigd is, moet het aanvallende team vaak veranderen haar vorming voor het uitvoeren van het nieuwe toneelstuk. Breuk van de bal te snel voordat iedereen heeft ingesteld en klaar verplaatsen kunnen resulteren in een sanctie illegale shift.

Preventie van illegale verschuivingen

De beste manier om te voorkomen dat illegale verschuivingen is lastig vooraf onverwachte bewegingen, die bijna net zoveel als de verdediging in veel gevallen uit de aanval gooien kunnen te beperken. Daarnaast kunt breken de huddle eerder elimineren sancties die worden veroorzaakt door het lopen uit van tijd om te voltooien de verschuivingen. Signalering in de stukken sneller vanaf de zijlijn is vaak een probleem met de verschuiving en de langzame huddle pauze.

Illegale Shift Vs. illegale Motion

Illegale verschuivingen worden vaak verward met illegale beweging sancties, zoals de website van Team snelheid doodt ze zuster noemt sancties. Verschuivingen zijn een team vieze met meerdere spelers, terwijl een illegale beweging straf heet op een speler, meestal voor een speler die verhuizen naar de line of scrimmage vóór de breuk van het voetbal. Volgens het Team snelheid doodt, moet een speler naar de lijn krijgen instellen gedurende één seconde voordat de module.


gerelateerde artikelen