Het beste dieet pre colonoscopie

August 1

Het beste dieet pre colonoscopie

Na de juiste voeding voor een colonoscopie is essentieel voor het succes van het examen. Rectale en darmkanker via een colonoscopie over het algemeen ontdekt. Andere voorwaarden met betrekking tot de dikke darm en het rectum kunnen ook inhouden dat de procedure. Tijdens een colonoscopie, een flexibele buis met een kleine camera ingebracht in het rectum te bekijken van de gehele dikke darm. Dieet is essentieel, omdat elke blijft in uw dubbelpunt de cameraweergave belemmeren kunnen, adviseert de MayoClinic.com. Begint prepping voor een colonoscopie ongeveer vier dagen vóór het examen. Uw arts zal u adviseren over het volgen van de juiste voeding voor uw geplande colonoscopie.

Voedsel

Enkele dagen voor uw colonscopy, focus op lichtere voedingsmiddelen die je lichaam gemakkelijker verteren kan. Een lage-fiber dieet volgen. Lage-fiber voedingsmiddelen bevatten eieren, wit brood, witte rijst en gewone pasta. Groenten en fruit te een portie per maaltijd te beperken. Eet kip zonder huid. Gestoomde vis is ook een lichte maaltijd kunt u genieten van met gebakken aardappelen, sans de huid. De dag voor het examen, wordt vast voedsel sterk afgeraden, volgens MayoClinic.com. Volg de instructies van uw arts.

Vloeistoffen

Het is essentieel om jezelf gehydrateerd voordat een coloscopy te houden. MayoClinic.com adviseert drinken alleen duidelijk vloeistoffen de dag voor het examen. Duidelijke vloeistoffen bevatten water, duidelijke frisdrank, koffie en thee zonder creamer. Drink geen rode, paarse of oranje vloeistoffen zoals vruchtensap, wijn of Sport dranken, die kunnen worden verward met bloed, staat de website.

Colonoscopy Tips

Om middernacht voordat de colonoscopie adviseren veel medische professionals geen vloeistoffen of voedingsmiddelen te consumeren. Sommige artsen voorschrijven voor verdere lediging van uw dikke darm, een laxerende of over-the-counter klysma voordat de procedure. De Universiteit van Virginia Digestive gezondheidscentrum suggereert colonoscopie dieet voorbereiding opstarten tot zeven dagen vóór het examen als u regelmatig een vezelrijk dieet consumeren, of last van frequente obstipatie heeft.

Waarschuwingen

Sommige voedingsmiddelen en dranken moeten worden vermeden voor uw colonoscopie. Vezelrijk voedsel zoals grote hoeveelheden fruit, groenten, granen, zemelen en hele korrels pasta's voorkomen. Eet geen voedingsmiddelen die kunnen vasthouden aan uw darmen en belemmeren de cameraweergave, zoals zaden. Rood vlees kan worden verward met interne bloeden en moet worden vermeden of tot een minimum beperkt, blijven adviseert CCR.com. Vermijd alcoholische dranken 12 uur voor het examen, volgens de Universiteit van Michigan Health Center. Uw arts zal u vertellen als er andere vereisten zijn.


gerelateerde artikelen