Wat zijn de problemen met pasgeboren verslaafd aan Drugs?

September 27

Wat zijn de problemen met pasgeboren verslaafd aan Drugs?

Artsen uitdagingen groeiende baby verslaafden en hun moeders te behandelen. In 2010 meldde Maine's twee grootste ziekenhuizen behandelen of observeren van 276 zuigelingen voor neonatale onthouding syndroom--terugtrekking uit opiaten waarnaar zij werden blootgesteld in utero--tot 70 € in 2005.

Heroïne

Heroïne-verslaafde pasgeborenen hebben al meer dan twee decennia een focus van zorg in de medische gemeenschap. Een 1988 paper gepubliceerd in het tijdschrift van de nationale medische vereniging herzien literatuur over resultaten van pasgeborenen geboren heroïne en methadon-verslaafde moeders. Het gemeld studies waaruit blijkt de incidentie van wiegendood bij baby's geboren aan verslaafden worden vijf keer hoger dan de controlegroepen. Zuigelingen heroïne-verslaafde moeders hebben lagere geboorte gewichten en hoofdomtrek, gemiddeld. Andere symptomen zijn gapen, niezen, zweten, nasale benauwdheid, prikkelbaarheid, onvermogen om te slapen, braken, diarree, progressieve gewichtsverlies en verkleuring van de huid als gevolg van lage bloed zuurstofniveaus. Symptomen van heroïne terugtrekking kunnen zo vroeg als 24 uur na de geboorte en meestal piek binnen 48-72 uur manifesteren. De American Academy of Pediatrics' 1998 beleidsverklaring op neonatale drug terugtrekking meldt dat onder zuigelingen blootgesteld aan opioïden of heroïne in de baarmoeder, 55 tot en met 94 procent symptomen van intrekking ervaren zullen, met inbegrip van centrale zenuwstelsel prikkelbaarheid en gastro-intestinale dysfunctie. Hij schat dat 2 tot 11 procent van de zuigelingen zich terugtrekt van opioïden lijden aan aanvallen.

Recept opiaten

Sommige voorschriftmedicijnen die ontstaan aan het einde van de 20e eeuw hebben een nieuwe golf van drugsverslaafde baby's geproduceerd. OxyContin, eerst op de markt gebracht in 1996, heeft wijd verspreid over de Verenigde Staten worden misbruikt. Een maart 2011 New York Times verhaal gemeld op het groeiende probleem artsen nu gezicht behandeling van baby's van moeders die verslaafd zijn aan Oxycontin en soortgelijke recept pijnstillers. OxyContin, is zoals heroïne, methadon en morfine, een opiaat. Zuigelingen in utero is blootgesteld kunnen behandeling vereisen voor neonatale onthouding syndroom of NAS, met vergelijkbare symptomen die gezien bij zuigelingen blootgesteld aan illegale opiaten, met inbegrip van tremoren en diarree. Ze wellicht langzaam uit hun opiaten verslaving in de loop van weken worden gespeend. Dr. Mark L. Hudak, is een neonatologist in Jacksonville, Florda helpen herzien de richtsnoeren gepubliceerd door de American Academy of Pediatrics voor het behandelen van infant drug terugtrekking, die niet zijn herzien sinds 1998. Hij spreekt het gebrek aan goede voorlichting over het onderwerp: "het is niet alsof kun je naar een website die zegt:"Dit is wat door iedereen moeten worden gebruikt","Dr Hudak merkt." Niemand weet wat de beste aanpak is."

In Utero terugtrekking

Voor zwangere vrouwen die verslaafd zijn aan opiaten, met inbegrip van heroïne en voorschrift medicijnen zoals Oxycontin, artsen adviseren patiënten ondergaan therapie waarin een andere drug wordt vervangen, in plaats van koude-Turkije onthouding tijdens de zwangerschap, de gevolgen van terugtrekking op de foetus te verminderen. Methadon is de drug van keuze voor zwangere vrouwen heroïne-verslaafde, en zowel maternale en neonatale uitkomsten zijn verbeterd met methadon therapie vergelijking met geen behandeling. Baby's geboren aan moeders die methadon nemen kunnen nog steeds last van neonatale onthouding syndroom, symptomen van die dysfunctie in nerveus en ademhalingssystemen en het maag-darmkanaal zijn.

Nieuwe therapieën

Een studie gepubliceerd in December 2010 in de verslagen van de New England Journal of Medicine veelbelovende resultaten met therapie met behulp van buprenorfine in plaats van methadon voor de behandeling van de zwangere verslaafden. Baby's moeders behandeld met buprenorfine in plaats van methadon vereist een aanzienlijk kortere periode van behandeling voor NAS. Nieuwe therapeutische opties voor verslaafde zwangere vrouwen is enigszins stimuleren nieuws, maar het voorkomen van verslaving in de eerste plaats blijft de beste aanpak. Zoals de tsaar van de Drug van het witte huis Gil Kerlikowske na een mei 2011 bezoek aan het pediatrisch Interim Care Center in Kent, Washington, een faciliteit die behandeling verslaafd baby's, "het belangrijkste deel, denk ik, is het onderwijs en de bewustwording."


gerelateerde artikelen