Zure terugvloeiing met tomaten

July 30

Zure terugvloeiing met tomaten

Ongeveer 25 miljoen volwassenen last van brandend maagzuur dagelijks, volgens de website van zure terugvloeiing behandeling. Brandend maagzuur is een gemeenschappelijk symptoom van zure reflux, en wordt ervaren door mensen om verschillende redenen. Zure terugvloeiing behandelingen staat ook één van de 14 Amerikanen lijden met zure reflux, ook bekend als GERD. Hoewel de zure terugvloeiing een ongemakkelijk voorwaarde is, zijn er vele behandelingen beschikbaar voor verlichting.

Wat is zure terugvloeiing?

Zure reflux treedt op wanneer de inhoud zuur en maag back-up in de slokdarm en de mond. De slokdarm fungeert als een buis die van de mond in de maag loopt. Aan het einde van deze buis is er een band van spieren genaamd de onderste oesofageale sluitspier (LES). Deze band van spieren werken om te houden van de voedsel- en inhoud in de maag door aanscherping na een maaltijd. Wanneer deze spieren los te vroeg, kunnen het voedsel en zuur maken zijn weg terug in de slokdarm. Wanneer verschillende afleveringen van zure terugvloeiing optreden, is het bekend als gastroesophageal terugvloeiingsziekte (GERD).

Tomaten en zure terugvloeiing

Zure terugvloeiing kan worden veroorzaakt door verschillende externe factoren, zoals het liggend te vroeg na het eten, het dragen van strakke kleding en overgewicht. Zure terugvloeiing kan ook afkomstig zijn uit het eten van kruidig voedsel, citrusvruchten, chocolade en tomaten. Tomaten bevatten appelzuur, citroenzuur en sporen van oxaalzuur. Mensen die zure terugvloeiing veroorzaakt door deze zuren hebben wellicht ook zure terugvloeiing van het eten van tomaten, hun bijproducten of drinken tomatensap.

Symptomen

Symptomen van zure terugvloeiing zijn een branderig gevoel in de borst en buik, maagzuur, hoest, piepende ademhaling, problemen met slikken, hik, keelpijn, regurgitatie van voedsel, het gevoel dat voedsel kan worden opgesloten achter het borst been en de misselijkheid na het eten.

Behandelingen

Vrijstelling voor zure terugvloeiing als gevolg van de tomaten is om te proberen en te voorkomen dat voedingsmiddelen op basis van tomaat. Het gaat hierbij om spaghetti saus, pizza saus, lasagne, ketchup, SAP of minestrone groentesoep. Voor mensen die niet kunnen vermijden het eten van deze voedingsmiddelen, kan zure reflux worden verlicht met behulp van over-the-counter antacida. Antacida werken te neutraliseren het zuur in de maag voor tijdelijke verlichting. Uw arts kan ook voorschrijven u medicijnen om de zuurproductie te stoppen.

Complicaties

Continu afleveringen van onbehandelde zure terugvloeiing kunnen resulteren in Barrett slokdarm--voorstadia slokdarm, die kan leiden tot slokdarmkanker, chronische hoest, oesofageale ulcer en oesofageale vernauwing als gevolg van littekenvorming.


gerelateerde artikelen