De beste stap aërobe trainingen

September 10

De beste stap aërobe trainingen

Het doel van de stapaerobics, is natuurlijk gewichtsbeheer en verbeterde fitness. Met alleen een trap of een verhoogde platform, kunt u ongeveer 10 calorieën een minuut en vorm en Toon spieren branden in uw hele lichaam. Met een draagbaar platform waarmee u stap hoogte en add-on gewichten aanpassen, kunt u het verhogen van de intensiteit van uw training na verloop van tijd.

Je hele lichaam gaan

Stapaerobics is meer dan de intensivering op en neer. Een goede stap aërobe training gebruikt ook je armen te krijgen van uw hart pompen en uw kern evenwicht te bewaren. Routines voor sommige trainingen kunnen dans-achtige bewegingen maken de training spannend. Nadat je klaar bent je armen zwaaien, te tikken op je tenen en op en neer draaien, zult u terug voor meer.

Cardio- en krachttraining

Uit onderzoek blijkt steeds dat de beste training van programma's combineren cardiovasculaire en sterkte opleiding. U kunt deze oefeningen combineren in uw stapaerobics workout met behulp van de hand gewichten. Zelfs enkel gewichten kunt u zowel meer calorieën te verbranden en spieren te versterken. Don't rush in gewicht toe te voegen als je bent gewoon het begin van een fitnessprogramma, echter, want het is veel belangrijker om veilig bouwen uw lichaam zonder verslijten het-- of uw motivatie--.


gerelateerde artikelen