Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

September 1

Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

Stress, samen met de effecten ervan op het menselijk lichaam, is een wetenschap veel bestudeerde. Het is moeilijk voor wetenschappers voor het lokaliseren van een exacte definitie voor, omdat elke persoon anders stress manifesteert. Echter, volgens het American Institute of Stress, er minstens 50 verklikkerlicht tekenen van stress, waarvan er één is onverklaarbaar gewichtsverlies. Om het even wat kan leiden tot stress, waardoor het alle moeilijker voor artsen en andere gezondheidswerkers te behandelen.

Identificatie

Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

De eerste stap bij het identificeren van uw onverklaarbaar gewichtsverlies is een bezoek aan uw huisarts uit alle mogelijke ziekten te sluiten. Na ernstige ziekten zoals kanker zijn uitgesloten, is het een veilige gok dat uw gewichtsverlies stressgerelateerde is. Stress kan worden veroorzaakt door het werk, gezinsleven, bijzondere relaties of zelfs een gebeurtenis in het verleden. Stress kan leiden tot bepaalde chemische stoffen in je hersenen, die kunnen verergeren en accentueren van stress en de gevolgen ervan.

Betekenis

Het centrum voor innovatie in wetenschap leren (CISL) op het Franklin Institute in Philadelphia (Pennsylvania) legt uit dat stress niet zo onschuldig als het lijkt. Wanneer je gestresst bent, bepaalde chemische stoffen vrijkomen die reizen in uw hele lichaam. Het eerste systeem om te reageren op iets stressvolle is uw sympathieke zenuwen. Op zijn beurt, wanneer de gebeurtenis die geleid de stress tot heeft is verwijderd, schopt het parasympathische zenuwstelsel om te helpen uw hersenen ontspannen. Het probleem met dit scenario is dat de stress chemische stoffen agressief mobiele binnen de hersenen blijven en eigenlijk cellen met name delen van je hersenen die nodig zijn voor het terugroepen en absorberende noodzakelijke informatie doden kunnen.

Overwegingen

Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

Stress en depressie zijn nauw verbonden in dat ze allebei onverklaarbaar gewichtsverlies kunnen betrekken. Vaak mensen die depressief zijn zal gewoon stoppen met eten. Andere ziekten die onverklaarbaar gewichtsverlies kunnen veroorzaken en zijn gekoppeld aan een overbelasting van stresshormonen zijn een gecompromitteerd immuunsysteem, reumatoïde artritis of gastro-intestinale ziekten.

Misvattingen

Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

Stress is onderdeel van het leven, en volgens de geestelijke gezondheid America.org, de meeste mensen ervaren stress van alledaagse gebeurtenissen. Stress kan worden veroorzaakt door eenvoudige dingen; Er is niet altijd een dramatische gebeurtenis. Harde geluiden, gevangen in een verkeersopstopping, pietluttig kinderen---alle kan nemen hun tol op je zenuwstelsel. De sleutel tot de bestrijding van stress is te leren hoe om het te controleren voordat het zich als een fysiologische ziekte manifesteert. Enkele van de manieren om stress te beheren zijn regelmatige lichaamsbeweging, gebruik makend van ontspanning methoden zoals yoga en diep ademhalen, het resterende maatschappelijk actief, het minimaliseren van het gebruik van alcohol en het om je gewicht laag te houden.

Preventie/oplossing

Onverklaarbaar gewichtsverlies en Stress

Omdat stress sommige mensen veroorzaken kan verliezen hun eetlust, is het beste ding om te doen, volgens de Women'sHealth website, te vinden van de juiste soorten voedsel die helpen bij de bestrijding van stress. Sommige van deze voedingsmiddelen zijn: amandelen, walnoten, pistachenoten, avocado's, havermout, sinaasappelen, zalm en spinazie. Al deze voedingsmiddelen dragen van antioxidanten, verhogen van serotonine of zijn vol met vitamine C, magnesium of omega-3 vetzuren. Dit zijn alle goede eetwaren die helpen kalmeren uw hersenen en gemak stress.


gerelateerde artikelen