Een bad oliebehandeling voor de droge huid

January 4

Een bad oliebehandeling voor de droge huid

Droge huid is een aandoening die als gevolg van factoren van het milieu of dieet ontstaat, en het is ook overwegend voor degenen die hebben geërfd een neiging tot droge huid en de bijbehorende voorwaarden, volgens de Mayo Clinic. Naast lotions en supplementen is de meest effectieve manier voor de behandeling van droge huid met bad olie therapie. Badolie bevatten vaak natuurlijke oliën en helende elementen die bevorderen huid Wellness- en helpen om te kalmeren en de huid te voeden.

Droge huid

Droge huid is niet serieus in en van zichzelf en is meestal succesvol behandeld thuis; echter onbehandeld droge huid de neiging om complicaties, zoals eczeem, volgens de Mayo Clinic. Soms overdreven droge huid met ontsteking is een indicatie van een ernstige huidaandoening of ziekte, zegt de kliniek, zoals een bacteriële infectie. Typische oorzaken van droge huid zijn winter of zomer weer; langdurige zonblootstelling; warme douches en Baden; detergenten en zepen; en centrale airconditioning of Verwarming, zegt de Mayo Clinic. Symptomen omvatten ontwikkeling van ruwe, dik of droge huid die tot ontsteking en dermatitis leidt; pijnlijke barsten en scheuren; en korstvorming, pus en bacteriële infecties, volgens de Universiteit van Iowa ziekenhuizen en klinieken.

Minerale olie

Meeste badolie bevatten minerale olie, een aardolieproduct, maar minerale olie wordt vaak aangeduid als baby-olie, volgens Wise Geek. Veel mensen misschien niet beseffen dat een bekende product voor babyzorg, huidverzorging en andere toepassingen gewoon minerale olie is. Als belangrijkste bad olie ingrediënt, minerale olie vult en droge huid beschermt en helpt te houden in vocht, maar andere ingrediënten gevonden in sommige commerciële badolie of zeep met bad olie, zoals gemeenschappelijke chemicaliën die worden gebruikt in cosmetica, aren & amp; rsquo; t goed voor droge huid volgens de Universiteit van Iowa ziekenhuizen en klinieken.

Commerciële badolie

Een bad oliebehandeling voor de droge huid

Sommige consumenten Bad olieproducten bevatten voedsel oliën, zoals olijfolie, kokosolie en zaad olie, volgens huid diep cosmetische databank, die de huid voorzien van vitaminen en andere heilzame nutriënten. Minerale olie is echter meestal de primaire bestanddeel in badolie omdat het is veel goedkoper om te gebruiken als het gaat om productie- en massaproductie. Deze oliën e.a. zijn meestal gemengd samen met geuren en soms extra genezing van ingrediënten voor distributie. Bijvoorbeeld, Johnson & amp; amp; Johnson & amp; rsquo; s Aveeno bad olie wordt vaak aanbevolen voor de droge huid en bevat minerale olie, zonnebloempitten olie en colloïdale havermout extract voor rustgevende en verzachting van droge huid, volgens netdoctor.com.

Huis bad olie Remedies

Je zou verbaasd om te leren dat de meeste commerciële badolie bevatten ingrediënten die u gemakkelijk op uw kruidenier vinden kunt. Een ingrediënt vind je bij de supermarkt of drogist is minerale oliën of baby-olie, maar andere oliën en onderdelen zijn ook beschikbaar, meestal in uw kruidenier & amp; rsquo; s eten eilanden. Bijvoorbeeld, vergelijk ingrediënten gevonden in commerciële bad olie, volgens de huid diep cosmetische databank, en omvatten olijfolie en vitamine E in uw eigen bad oliebehandeling. Deze ingrediënten werken samen om te kalmeren, genezen en droge huid te beschermen. U kunt deze en andere ingrediënten samen in een verzinsel van bad olie mengen.

Let op: glad

Vermijd overbelasting van uw bad met olie, omdat het veroorzaakt soms ernstige ongevallen. Zorg ervoor dat uw bad of douche isn & amp; rsquo; t glad bij het binnenkomen of verlaten. Als u olie residu merkt, zorg en schoon uw bad of de douche en de omliggende gebieden grondig met een vet-snijden reinigingsmiddel en spoel goed. Sommige mensen verkiezen oliën direct op de huid na het baden in plaats van stromende olie direct in het bad om veiligheidsredenen toe te passen.


gerelateerde artikelen