Het gebruik van kurkuma voor artritis pijn

September 16

Het gebruik van kurkuma voor artritis pijn

Kurkuma is een helder gele kruid dat is gebruikt in de keuken, kleurstoffen en Ayurvedische geneeskunde in India en China voor 2.000 jaar. Anekdotisch bewijs wijst naar haar werkzaamheid voor de behandeling van vele ziekten en aandoeningen, met name die waarbij de ontsteking van het zachte weefsel in artritis gevallen, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Meer recentelijk heeft kurkuma aandacht van westerse gezondheidswerkers voor de behandeling van artritis en andere aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Kurkuma kan echter bijwerkingen, specifiek dunner worden van het bloed veroorzaken. Een arts raadplegen voordat deze kruiden-behandeling.

Stap 1

Gebruik kurkuma in gevallen van reumatoïde en osteo artritis te verminderen pijn, ontsteking en stijfheid, volgens de Universiteit van Michigan Health System, die toevoegt dat uit onderzoek het blijkt te zijn superieur aan steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen in het verlichten van ontsteking na de operatie.

Stap 2

Kurkuma nemen in capsulevorm in plaats van als tabletten. Tabletten zijn verwarmd, en een stabilisator is toegevoegd, zodat u ze houden hun vorm. Verwarming vermindert de potentie van het kruid, overwegende dat de capsules zijn gevriesdroogd, resterende frisser. De aanbevolen dosering is 250 tot 500 mg, drie keer per dag.

Stap 3

Combineer kurkuma met gember, raadt Dr. Andrew Weil, voor extra verlichting van ontsteking. Gember bevat anti-inflammatoire verbindingen die zwelling en stijfheid verminderen. Beide kruiden samen in capsules nemen op hetzelfde moment, of het maken van een thee, een stukje van de één-duim van elk kruid in twee kopjes kokend water te brouwen voor 15 tot 30 minuten. Verwijder de kruiden en voeg honing of stevia om te zoeten.

Stap 4

Het enzym bromelaïne toevoegen aan een kruiden routine voor artritis ter verbetering van de werking van beide stoffen. De Universiteit van Maryland Medical Center, of UMMC, wijst erop dat hoewel er geen harde wetenschappelijke studies steunen deze toepassingen, de anekdotisch bewijs van Ayurvedische therapie geeft aan dat deze twee kruiden beide effectief voor de behandeling van artritis pijn zijn, en samen ze zelfs krachtiger zijn. Bromelaïne is verkrijgbaar in capsule vorm.

Stap 5

Neem kurkuma en andere kruiden opgenomen in een plan van de kruiden-behandeling voor artritis tussen de maaltijden, in plaats van met voedsel ter verbetering van hun vermogen om te verminderen van pijn en stijfheid als gevolg van de ontsteking. Wanneer genomen met voedsel, neigen zij om op te treden meer op de spijsvertering in plaats van op gezamenlijke weefsel.

Waarschuwingen

  • Gember, kurkuma en bromelaïne zijn allemaal geschikt voor het verdunnen van het bloed en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een geschoolde gezondheid vakman. Combineer ze niet met geneesmiddelen die worden gebruikt voor het verdunnen van het bloed, zoals coumadin of warfarine.
  • Als bloeden optreedt terwijl het gebruiken van deze kruiden, stop de inname van hen onmiddellijk en medische hulp inroepen.

Tips

  • Bromelaïne is een enzym gewonnen uit ananas, voornamelijk uit de bladeren en de huid. Ananas eten kan helpen verminderen van artritis pijn, vooral wanneer gedaan terwijl het nemen van kurkuma.

Wat die u nodig hebt

  • Kurkuma
  • Gember
  • Bromelaïne

gerelateerde artikelen