Kruiden die oestrogeen niveau verhogen

August 3

Kruiden die oestrogeen niveau verhogen

Veel vrouwen, vooral post-menopauzale vrouwen, hebben verlaagd oestrogeenniveaus. Oestrogeen is het vrouwelijke geslachtshormoon reproductie en menstruatiecyclus is gekoppeld. Het wordt geproduceerd in de eierstokken en natuurlijk na verloop van tijd afneemt. Het lage oestrogeenniveaus worden geassocieerd met onvruchtbaarheid, onregelmatige eisprong en gemiste perioden. De conventionele medische benadering omvat hormonale substitutietherapie en dieet wijzigingen. Daarnaast zijn er kruiden die zijn erkend voor hun vermogen om te brengen natuurlijk oestrogeenniveaus.

Black Cohosh

Black cohosh is één van de meest voorkomende kruiden behandelingen voor menstruele onregelmatigheden en post-menopauzale symptomen. Het is eeuwenlang gebruikt door herbalists om een verscheidenheid van vrouwelijke aandoeningen te behandelen. Het is ook algemeen onderzocht in Europa en black cohosh extract of Cimicifuga racemosa, wordt vaak voorgeschreven in Duitsland. Het bevat een natuurlijke voorloper van oestrogeen. Holistische Online, een online kruiden folder, raadt 250 tot 500 mg of 1 tsp. van vloeibaar extract dagelijks voor therapeutisch gebruik.

Kuis Berry

Hoewel kuis berry traditioneel gebruikt werd om het beheren van libido in vrouwen, lijkt niet te beïnvloeden van de seksuele drang van post-menopauzale vrouwen. Het is gebruikt door herbalists voor de behandeling van de gynaecologische problemen, PMS, zware of onderdrukte perioden, onvruchtbaarheid en zwelling van de borsten. Het stimuleert de hypofyse en Clayton College van natuurlijke gezondheid waarschuwt dat het niet moet worden gehouden met orale anticonceptiva of hormonale substitutietherapie.

Damiana

Damiana, is zoals de naam suggereert, een natuurlijk afrodisiacum. Het bevat natuurlijke oestrogenen, volgens het CCNH kruid gids, helpt bij ovulatie en helpt evenwicht hormonen bij beide geslachten. Het is gunstig in de strijd tegen de uitputting en seksuele dapperheid kan verhogen. Het heeft ook zijn traditioneel gebruikt door herbalists voor de behandeling van menopauze opvliegers. De dosering voor damiana varieert, afhankelijk van de reden waarom die het is genomen. Neem contact op met uw natuurlijke gezondheid vakman voor de juiste dosering.

Zoethout

Zoethout bevat fyto-oestrogenen. Het stimuleert de bijnieren en ondersteunt het endocriene systeem. Herbalists gebruik het om een verscheidenheid van voorwaarden, met inbegrip van de menstruatie en menopauze aandoeningen te behandelen. Het moet met voorzichtigheid worden gebruikt als het is een milde laxerende en zelfs bloeddruk kan verhogen. Neem geen zoethout voor langere tijd, of als u momenteel bloeddruk medicatie. Genomen bedrag varieert met individuen. Neem contact op met uw natuurlijke gezondheid vakman voor het bedrag dat voor u juist is.

Evening Primrose

Avond primose bevat natuurlijke prostaglandines en voedt de eierstokken. Het is ook nuttig voor PMS, fibrocystische ziekte en aandoeningen van de eierstokken. Het is gebruikt door herbalists om te behandelen zowel de Pre menopauze en de menopauze symptomen. Wanneer gebruikt met rode framboos blad, het wordt verondersteld te helpen opwekken van arbeid, en daarom moet niet worden genomen behalve later in de zwangerschap. Jessica Hudson van moederschap hoek raadt 500 mg, tweemaal per dag, voor te bereiden op de baarmoederhals arbeid.


gerelateerde artikelen