Touch voetbal opleiding boren

July 18

Touch voetbal opleiding boren

Overzicht

Touch voetbal is een hoog tempo en fysiek veeleisende sport gespeeld in de Verenigde Staten. Touch voetbal kan de opwinding van American football, met een verminderd risico van verwonding in vergelijking met de full-contact-versie van de sport. Touch voetbal opleiding boren zou moeten werken op de fundamentele vaardigheden van het spel zoals passeren, te vangen, te verdedigen en te lopen met de bal. De fundamentele vaardigheden zijn het best geleerd op een leuke en competitieve omgeving.

De Star boor

Deze touch voetbal opleiding boren werkt op snelheid, wendbaarheid en een snelle verandering van richting. Markeer een doos 5-werf met behulp van vier kegels, met een vijfde conus in het midden geplaatst. Uw touch voetbal speler begint op de center-kegel en loopt te raken alle vier hoek kegels, sprinten terug naar de kegel center elke keer. Leer uw voetballer te houden een laag zwaartepunt en te verkorten zijn stappen op aanpak te maken voor een snelle verandering van richting. De spelers de tijd wanneer ze doen deze boor, en leg ze in wedstrijden tegen elkaar concurrerend te maken. Houd van scores op record, en opnieuw de boor voor het controleren van de verbeteringen die zijn aangebracht door uw voetballers gedurende het gehele seizoen.

Passerende skelet

De skelet passeren touch voetbal opleiding boor kunt de offensieve en defensieve voetballers om te werken aan hun spel van de passerende spel-achtige omstandigheden. Beginnen de boor door het hebben van uw wide receivers routes zonder uitvoeren en de quarterback foute passen aan hen. Hebben de wide receivers lopen van 10 tot 20 herhalingen van elke route passeren en vangen van een pass, werken via alle routes in de team playbook. Vooruitgang van deze boor op de wide receiver een route lopend terwijl het wordt gedekt door een verdedigende voetballer. De boor werkt omhoog aan een game-achtige situatie, met de quarterback begin elke herhaling van de 25-yard-lijn. Vier wide receivers uitvoeren pass patronen en vier defensieve voetballers spelen rechterdeur dekking. De aanvallende ploeg krijgt een punt voor elke voltooide pass en 10 punten voor een touchdown. Het verdedigende team is bekroond met een punt voor elke onvolledige pass en 10 punten voor een interceptie.

Blok voor de loper

Deze boor touch voetbal opleiding leert de vaardigheid van het blokkeren, een essentiƫle vaardigheid in touch voetbal, waar de verdediger slechts heeft aan te raken de loper om krediet te krijgen voor een aan te pakken. Beginnen de boor door het hebben van uw voetbal speler praktijk blokkeren techniek. Vooruitgang de boor een loper en blocker geconfronteerd met een verdediger binnen een 10-yard box. De loper begint aan de ene kant van het vak met de blocker twee werven aan de voorkant. De verdediger begint op de tegenovergestelde einde regel. De blokkerende voetballer moet blokkeren de verdediger en toestaan de loper een duidelijk pad naar de doellijn.


gerelateerde artikelen