Sinus infectie & oefening?

August 10

Sinus infectie & oefening?

Een sinus-infectie of acute sinusitis, zorgt ervoor dat de sinussen rond de ogen en neus te worden ontstoken en gezwollen. De zwelling interfereert met een drainage en zorgt ervoor dat slijm op te bouwen. U kan worden overbelast, een hoofdpijn hebben of zelfs hebben koorts. Als u het gevoel dat het oefenen met een sinus-infectie, is het OK, zolang je een paar richtlijnen volgen. Bepaalde soorten yoga-oefeningen kunnen eigenlijk verbeteren van uw conditie.

Oorzaken

Sinusitis veroorzaakt ontsteking in je neus, de sinussen en de keel. Zwelling voorkomt dat slijm uit normaal aftappen, veroorzaakt congestie, pijn en druk. Wanneer u hebben geblokkeerd sinussen, de vochtige omgeving is ideaal voor ziektekiemen te houden. Bepaalde kiemen gevangen in verstopte sinussen veroorzaken een infectie en een dikke, gele of groenige afscheiding uit je neus. Acute sinusitis kan worden veroorzaakt door virale, bacteriële of schimmel infecties. Bepaalde medische aandoeningen kunnen het verhogen van uw risico op het krijgen van een sinus-infectie.

Behandelingen

De meeste gevallen van acute sinusitis niet medische behandeling nodig hebben omdat ze worden veroorzaakt door virussen. Rust en over-the-counter behandelingen kunnen volstaan om symptomen te verlichten. Antibiotica niet meestal nodig zijn voor de behandeling van acute sinusitis, omdat veel gevallen worden veroorzaakt door virale of schimmel infecties en de meeste gevallen van bacteriële sinusitis zonder medicatie verbeteren. Behandeling met antibiotica hoeft u misschien maar als een bacteriële infectie ernstige of terugkerende is.

Oefening

Afhankelijk van hoe je je voelt, milde tot matige lichaamsbeweging is OK als je geen koorts hebt. Oefening kan verlichting brengen omdat het vrijkomen van adrenaline, die contracten van bloedvaten en kan vermindering van zwelling in je sinussen. Oefening als uw symptomen zijn boven de nek, net als bij runny neus, verstopte of keelpijn. Niet te oefenen als uw symptomen zijn onder de hals, net als bij borst voorwaarde, een frequente hoest of een last van de maag. Wachten om te oefenen als u een koorts, extreme vermoeidheid of talrijke spierpijn hebt. Luister naar je lichaam en stop uitoefenen en rusten als uw klachten erger worden.

Yoga en sinussen

Yoga-houdingen en ademhalingsoefeningen kan goede alternatieve behandelingen voor sinus problemen omdat ze kunnen ontspannen van het lichaam en geest, ademhaling en circulatie verbeteren en helpen het lichaam te genezen. Bepaalde yoga oefeningen te proberen omvatten cat's pose, kind pose, hoofd naar de knie, de knie naar de borst en draai liggen.


gerelateerde artikelen