Biochemische oorzaken van depressie

August 18

Biochemische oorzaken van depressie

Er zijn chemische stoffen in het lichaam die binnen hersengebieden werken te regelen van de stemming en gedrag. Bij depressieve patiënten zijn er onevenwichtigheden van bepaalde chemische stoffen. Dus, kan depressie ten dele worden verklaard door biochemische oorzaken. Er is ook enig inzicht in welke gebieden van de hersenen deze biochemische stoffen beïnvloeden.

Controverse

De toekenning van biologische chemie aan het ontstaan van depressie controverse heeft aangewakkerd, maar studeert consequent er aanwijzingen zijn dat het een rol bij depressie speelt. Veel van de controverse draait rond de overtuiging dat de farmaceutische industrie zich uitstrekt van wetenschappelijke inzichten ter ondersteuning van een biochemische oorzaak van depressie. De vermeende reden is te beschikken over een basis voor marketing selectieve serotonine heropname remmers, volgens een artikel gepubliceerd in September 2008 in "Trends in farmacologische wetenschappen."

Mechanisme

Biochemische oorzaken van depressie

Ondanks deze beweringen is het duidelijk dat de hersenen van depressieve patiënten niet op dezelfde manier als de hersenen van het niet-depressief individu werken, zoals vermeld in "Trends in farmacologische wetenschappen." Specifiek, worden overwegingen gegeven aan neurotransmitters en andere biochemische stoffen die de baan van het verzenden van signalen in de hersenen. Wanneer de niveaus van deze biochemische stoffen worden gewijzigd, wordt communicatie in de hersenen onderbroken, waardoor verstoringen in stemming.

Locatie

Twee hersengebieden zijn sterk gekoppeld aan depressie, de frontale kwab en de amygdala, die onderling samenhangend werken te regelen sfeer. De frontale kwabben controlefuncties zoals geheugen, aandacht en de mogelijkheid om controle van impulsen. Deze functies zijn beïnvloed door de gewijzigde niveaus van biochemische stoffen geïdentificeerd in depressieve individuen, volgens een artikel gepubliceerd in April 2009 in "Psychiatrie onderzoek."

Onderdelen

Serotonine is een biochemische binnen de hersenen en krijgt de meeste aandacht met betrekking tot depressie. Een andere biochemische stof is choline, dat over het algemeen betrokken is bij het afbreken van vetten. Het lichaam kan choline maken, dus het is niet echt een vitamine, zo vaak gedacht. Choline niveaus ontdekt in de hersenen van depressieve mensen waren aanzienlijk lager dan die van patiënten met niet-depressief, volgens de bevindingen van de studie gepubliceerd in "Psychiatrie onderzoek." Dopamine is een andere biologische chemische stof waarvan niveaus worden gewijzigd in depressieve mensen. Dopamine is betrokken bij de gevoelens van de beloning aan dingen zoals voedsel, seks en drugs, gerelateerde volgens "Biologische psychiatrie."

Overwegingen

Oudere volwassenen zijn vatbaar voor depressie krijgen vanwege iets anders hersenen omstandigheden. Specifiek, hebben depressieve ouderen meer kans te hebben hyperintensities in de hersenen. Hyperintesity is hoge intensiteit van hersenactiviteit onthuld op een MRI-scan zemelen. Hyperintensities zijn gevonden bij patiënten met psychiatrische ziekten zoals bipolaire depressie, maar het is ook een gemeenschappelijk aspect van veroudering.


gerelateerde artikelen