How to Fight buikvet met pompoenpitten

September 4

How to Fight buikvet met pompoenpitten

Hoewel uw eerste instinct kan wegblijven van alle levensmiddelen die vet wanneer willen te verliezen buikvet, is de waarheid dat er vetten die kunnen helpen in plaats van belemmeren. Poly- en enkelvoudig onverzadigde vetten, zoals zijn te vinden in pompoenpitten, kunnen helpen om uw stofwisseling soepel terwijl ook het helpen dat je vol en verzadigd verblijf voor langere hoeveelheid tijd. Pompoenpitten zijn leuk om te roosteren op uw eigen of ze zijn verkrijgbaar in de meeste kruidenierszaken al gebakken en gezouten. Je kunt pompoenpitten integreren in uw dieet op vele manieren.

Stap 1

Vasthouden aan twee palm-fuls van pompoenpitten per dag. Al pompoenpitten enkelvoudig onverzadigde vetten bevatten, ze zijn nog steeds hoog in calorieën en eten te veel kunnen leiden tot gewichtstoename in plaats van verlies. Pompoenpitten bevatten 57 calorieën en 4,7 g vet per eetlepel.

Stap 2

Pompoenpitten verdelen in één portie plastic zakken of containers snack. Het is moeilijk om bij te houden hoeveel je eet recht uit de zak; wat je denkt wellicht 2 oz. kon gemakkelijk omzetten in 4 of 6 oz. voordat je het weet. Gedeelte bestuurde porties zal u helpen om te blijven op schema, terwijl ook laten u de zaden meenemen voor on-the-go snacks.

Stap 3

Meng pompoenpitten met uw ochtend havermout. De pompoenpitten zorgt voor extra eiwitten en vezels aan uw ontbijt terwijl ook het toevoegen van een heerlijke nootachtige en zoute smaak aan uw ontbijtgranen.

Stap 4

Een handvol pompoenpitten gooien in je salade tijdens de lunch. Dit kan helpen om de smaak van je groenten, terwijl ook het helpen van je te concentreren in uw middag sparren.

Stap 5

Meng een paar eetlepels van pompoenpitten in uw pasta saus tijdens het diner. De zaden zullen het toevoegen van een nieuwe smaak aan een traditionele maaltijd, zonder veel inspanning toegevoegd.

Stap 6

Het maken van een zelfgemaakte parcours mix door toevoeging van 1/2 kop pompoenpitten 1/2 kop rozijnen en 1/2 kop gedroogde abrikozen. Verdeel in één portie porties en eten als snacks tijdens het televisie kijken, praten aan de telefoon of het uitvoeren van de boodschappen.

Wat die u nodig hebt

  • Pompoenpitten
  • Kunststof baggies
  • Één portie containers

gerelateerde artikelen