Lijst van niet te genezen ziekten

July 27

Lijst van niet te genezen ziekten

Wordt verteld dat u lijdt aan een ongeneeslijke vorm van kanker of een RD Session Host ziekte kan rampzalig zijn vrij. Medicijnen en behandelingen kunnen niet zitten kundig voor volledig verwijderen van aangetast weefsel of ongedaan van de progressie van de ziekte. Medische vooruitgang hebben veel mensen last van niet-drogende ziekten om langer te leven terwijl het beheer van de symptomen van hun ziekten ingeschakeld. Er zijn veel van dergelijke ziekten waarvoor wetenschappers blijven zoeken naar een remedie.

Kleincellige longkanker

Longkanker is een dodelijke ziekte waarin de gemiddelde overleving 2 tot 4 maanden zonder behandeling is, zegt MedlinePlus. Daarin staat dat 15% van de longkankerziekten van de kleine celtype. Deze soort longkanker kan snel verspreid en verwoesting in het lichaam maken.

Symptomen van kleincellige longkanker zijn kortademigheid, piepende ademhaling, ophoesten van bloed, onbedoelde gewicht verlies en borst pijn. Deze soort longkanker kan ook leiden tot een slechte eetlust, koorts, heesheid, moeite met slikken en gezicht zwelling. In sommige gevallen kan leiden tot zwakte en wijzigingen in de stem.

Kleincellige longkanker treedt meestal op als gevolg van roken.

Chemotherapie medicijnen zoals etopside, samen met bestraling kan helpen bij het beheer van de symptomen van kleincellige longkanker maar niet geneest. MedlinePlus zegt dat chirurgie alleen helpt bij een paar mensen als kleincellige longkanker verspreidt meestal tegen de tijd dat het wordt ontdekt.

De ziekte van Alzheimer

Alzheimer's disease, ook bekend als seniele dementie, is een ziekte die invloed op de mogelijkheid om te denken, onthouden en zich normaal gedragen. Volgens MedlinePlus overlijden de ziekte van Alzheimer meestal als gevolg van infecties of orgaanfalen.

Tekenen van de ziekte van Alzheimer zijn cognitieve beperkingen zoals vergeten gesprekken, namen van familieleden en met het onvermogen zelfs kleine problemen op te lossen. Andere symptomen zijn verdwalen op vertrouwde paden, misplaatsen dingen en met veranderingen van de persoonlijkheid. Na verloop van tijd, incontinentie, kan slikken problemen, depressie, agitatie en gewelddadig gedrag voortvloeien.

Een familiegeschiedenis, worden vrouwelijke en ervaren hoofd trauma's worden verondersteld te zijn van de risico's voor de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer. De oorzaak van de ziekte van Alzheimer is onbekend, hoewel genen en de omgeving kunnen een rol spelen, zegt MedlinePlus.

Geen genezing bestaat voor de ziekte van Alzheimer, maar medicijnen zoals donezepil en memantine kunnen worden gebruikt voor het beheren van de symptomen. Zoals vitamine B12 supplementen en kruiden zoals ginkgo biloba kunnen ook worden gebruikt voor het beheren van de symptomen.

Creutzfeldt - Jacob

De Mayo Clinic zegt dat Creutzfeldt - Jacob (CKD) is een potentieel dodelijke hersenen ziekte die lijkt te gedragen als de ziekte van Alzheimer.

Specifieke symptomen van deze ziekte zijn moeite zich te concentreren, veranderingen van de persoonlijkheid, geheugenproblemen, sociale terugtrekking, spierspasmen en een gebrek aan coƶrdinatie. CKD kan ook leiden tot problemen walking, hallucinaties, wazig zicht, blindheid en coma. Andere mogelijke effecten omvatten infecties, respiratoir falen en hartfalen, zegt de Mayo Clinic.

Er is geen behandeling of efficiƫnte behandeling voor Cementovenstof.


gerelateerde artikelen