Ouderen veiligheid in huis

July 13

Verminderde gezichtsvermogen, gehinderd mobiliteit en andere handicaps vatbaar voor het ervaren van de falls en andere ongevallen, ouderen maken volgens Hartford County's Office op veroudering in Maryland. Deze ongevallen kunnen hebben op lange termijn effecten op de gezondheid en de algemene welzijn van een oudere persoon. Gelukkig gezond verstand maatregelen ter bevordering van de veiligheid in uw of uw geliefde iemands huis kan gaan dat een lange weg voor de preventie van valt, branden en andere ongevallen.

Goede verlichting

Houd alle gebieden van het huis goed en gelijkmatig verlicht. Elke kamer moet een licht schakelen gemakkelijk bereikbaar tijdens het invoeren van het zodat u niet steeds hoeft te doorlopen van een donkere kamer. Plaats een lamp of licht schakelaar die volgende aan het bed, zodat u gemakkelijk de kamer 's nachts verlicht kunt. Nachtlichtjes kunnen helpen licht de manier van het bed naar de badkamer. Als uw huis een trap heeft, ervoor zorgen dat verlichting duidelijk elke stap verlicht en dat de verlichting van zowel de boven- en onderkant van de trap kan worden ingeschakeld. Ter beperking van ongevallen bij het invoeren van het huis, een buiten licht buiten alle huis ingangen te installeren.

SLIP-Resistant

Zorgen dat alle tapijten, matten en andere oppervlakken een, en monteren alle tapijten die niet plat liggen. Houd alle kamers, gangen en andere gebieden als rommel-vrij mogelijk om te voorkomen dat struikelen. Outfit trappen met stevige leuningen die uitbreiden de volledige lengte van de trap, en ze regelmatig te inspecteren op slijtage. Installeer grab bars en antislip oppervlakken in de badkamer.

Aangebrachte brandontdekkings- en preventie

Installeer ten minste één rook alarm op elke vloer van uw huis. Plaats extra rookalarm en koolmonoxide detectoren buiten slapen overal. Om te verhinderen dat branden starten, houden alle ontvlambaar materiaal, zoals gordijnen of meubels, uit de buurt van warmtebronnen zoals plint kachels en ruimte Verwarming. Regelmatig inspecteren verwarming apparatuur om ervoor te zorgen dat het goed werkt. In de keuken, brandbare winkelobjecten zoals handdoeken of hete matten uit de buurt van uw kachel, en Vermijd het dragen van kleding met mouwen trailing tijdens het koken.

Opslag

Houd alle veelgebruikte items binnen handbereik. Als sommige items moet u opslaan in minder toegankelijke gebieden, gebruikt u een stevige, stabiele opstapje om hen te bereiken. Probeer niet te bereiken van objecten als u zich ooit zorgen dat doen dus in gevaar uw veiligheid brengen kan. Wanneer dat nodig is, om hulp vragen van een staat vriend of familielid.

Noodplannen

Bedenken en oefenen van een noodplan in geval van brand, aardbeving, weersomstandigheden of andere noodsituatie. Houd de telefoon en alle belangrijke telefoonnummers in een gemakkelijk toegankelijke plaats zodat u hen in geval van een noodsituatie, val of andere ongevallen bereiken kunt.

Generaal gezondheid

Het verzorgen van uw algemene gezondheid kan ook bevordering van de veiligheid in uw huis. Als de Centers for Disease Control and Prevention notities helpt regelmatige lichaamsbeweging bevorderen van mobiliteit en evenwicht als je leeftijd. Krijg uw gezichtsvermogen onderzocht ten minste eenmaal per jaar om te voorkomen dat je bril of een bijgewerkte recept niet nodig. Als u met een nieuwe medicijnen start, neem contact op met uw arts of apotheker over mogelijke bijwerkingen of interacties van drugs.


gerelateerde artikelen