Hoe te vertrouwen jezelf nadat hij in een gewelddadige relatie

June 12

Hoe te vertrouwen jezelf nadat hij in een gewelddadige relatie

Coming out van een gewelddadige relatie kan een enorme opluchting, maar het kan ook leiden tot gevoelens van verlies, onzekerheid en verwarring. U bent waarschijnlijk zo'n lange tijd op een ingetogen manier om te voorkomen dat fysieke of emotionele misbruik, die je hebt verloren zicht van wie je werkelijk bent, kritiek en negativiteit handelend hebben doorgebracht. Om het vertrouwen jezelf, moet u om te leren jezelf opnieuw kennen.

Geniet van het proces

Het is tijd om te zetten uw negatieve verleden ervaringen in een goede toekomst. Het proces van weer vertrouwen in jezelf kan zijn aangenaam, psycholoog Steven Stosny in het artikel "Emotionele misbruik: Recovering the Core Self," onthult Psychology Today. Bekijk het als het leren kennen van een oude vriend die je hebt verloren contact met, adviseert Stosny. Gebruik positieve affirmaties omscholing van je geest te denken positief over jezelf, stelt klinisch psycholoog Kathleen Young in het artikel "Leren om liefde jezelf na Trauma," op DrKathleenYoung.com. Blijf zeggen de woorden tot u hen gelooft. Bijvoorbeeld, om het vertrouwen in jezelf, kan je vaststellen "Ik ben een intelligente vrouw," als je mantra.

Hou van jezelf

Volgens psychotherapeut Cynthia Wall, zal vertrouwen in jezelf pas vanaf een beginpunt van liefde en zorg, Margarita Tartakovsky schrijft in het artikel "3 manieren te ontwikkelen Self-Trust," voor PsychCentral. Wanneer je in een gewelddadige relatie, werden u niet behandeld in een zorgzame, liefdevolle manier, die kan je voelen unlovable hebben geleerd. Leer om jezelf te geven de liefde die je niet van de verkeerde partner krijgt, adviseert jongeren. Om te beginnen, aandacht besteden aan uw gedachten en gevoelens. Sporten wat je een goed gevoel over jezelf maakt, uit jezelf trakteren op een bos van bloemen, tot het nemen van een lange werk in het park. Stel jezelf haalbare doelen en feliciteer jezelf wanneer u hen bereiken.

Wees geduldig

Vertrouwen in jezelf is niet over het feit dat perfect. Je bent mens, u weet niet altijd het juiste ding om te doen en je kan fouten maken. Onderdeel van self-trust is het geloof in jezelf dat je zal overwinnen van obstakels en tegenslagen te overleven. In plaats van het gewonnen van jezelf omhoog voor om fouten te maken, gewoon vertellen jezelf, "u hebt verknoeid. Het is geen big deal. Hoe kan ik uitzoeken dit?" Wegblijven individuen die niet willen dat je blij of succesvolle, beveelt aan de muur. Omring jezelf met positieve mensen, maar je eigen beste vriend geworden. Beloftes voor jezelf, en behouden, bijvoorbeeld om een yogales elke week, of maak een afspraak met uw therapeut.

Uw behoeften

Als een overlevende van een gewelddadige relatie, zult u allen te vertrouwd zijn met wat een ongezonde relatie is, en u kan uw vermogen om de blijvende liefde vinden met het juiste soort man betwijfel. Neem de tijd om te trainen wat je van een partner wilt, en beloof jezelf dat je niet zal genoegen nemen met iets minder. Volgens het HelpGuide.org artikel "Hoe te vinden duurzame Love", is een gezonde relatie gebaseerd op een diepe, liefdevolle, eerlijk, vertrouwende verbinding. Concentreren op liefdevolle jezelf in plaats van zich het ongerust maken over het vinden van liefde met iemand anders, en wanneer een gezonde relatie uw manier komt zult u op de juiste plaats om het met beide handen grijpen.

Waarschuwingen

  • Als je je extreem depressief of su├»cidale toen herstellende is van een gewelddadige relatie, neem dan contact op met de nationale zelfmoord preventie levenslijn.

Tips

  • Geduldig ben wanneer u van een gewelddadige relatie herstellende bent, zoals grote verandering niet 's nachts komt. Focus op uw vooruitgang en uw doelen voor de toekomst, en u zult beginnen te beter gevoel over jezelf.

gerelateerde artikelen