Hoe te behandelen van Peyronie

April 1

Ziekte van Peyronie is een aandoening in welke litteken weefsel aan de ene kant van de penis bouwt, een taaie plaque die lijkt op een litteken vorming. Deze band van weefsel kan leiden tot aanzienlijke vervorming van de penis, wat resulteert in aanzienlijke buigend van de penis, die kan leiden tot de penis korter worden, en kan resulteren in aanzienlijke penile pijn. Peyronie van kan maken het ook moeilijk of onmogelijk om het bereiken van een erectie. Er zijn verschillende manieren waarin deze voorwaarde kan worden behandeld.

Stap 1

Orale medicatie nemen. Een artikel van 2002 in "Nature," getiteld "Orale therapie voor van Peyronie" herzien verscheidene verschillende klinische studies die de mogelijkheid van verscheidene verschillende orale medicatie voor de behandeling van van Peyronie onderzocht. Vitamine E en potaba, twee van de stoffen onderzocht in het artikel, worden ook aanbevolen door de website Peyronie's.org, die wordt gerund door de urologie Associates Medical Group in Californië. Andere medicijnen die genoemd in het artikel "Nature" omvatten colchicine en tamoxifen. Er is nog niet genoeg gegevens om volledig ondersteuning voor het gebruik van deze medicijnen voor de behandeling van Peyronie, hoewel het "Nature" artikel gevonden dat sommige van deze verbindingen voordelen bij sommige patiënten produceren.

Stap 2

Aanvragen penile injecties. Er zijn een aantal verbindingen die kunnen worden ingespoten in de penis te helpen verlichten enkele van de penile kromming en pijn geassocieerd met Peyronie, de Mayo Clinic verslagen. Deze medicijnen zijn beïnvloeden collageen, die is een eiwit dat aanwezig is in hoge concentraties in de Peyronie de laesies ontworpen. Verapamil, die normaal wordt gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk, remt de vorming van collageen. Interferon en collagenase, twee andere injecteerbare medicijnen, breken collageen. Meestal, moeten meerdere injecties worden gegeven over een aantal maanden voor de behandeling effectief te zijn.

Stap 3

Strek uw penis operatief. Er zijn drie verschillende chirurgische procedures die zijn gevonden om chirurgie bij mannen getroffen met Peyronie, het nationale Instituut van Diabetes en de spijsverterings en nier aandoeningen noten. Chirurgen kunnen verkorten de onaangetast kant van de penis, die kromming, maar resulteert in een verlies van penile lengte zal verbeteren. Chirurgen kunnen ook gesneden in de plaque en proberen om de penis rechtzetten, en vaak een weefseltransplantaat zal moeten worden geplaatst over de chirurgische bezuinigingen. Dit kan de penis rechtmaken en herstellen sommige lengte, maar kan ook resultaat in penile gevoelloosheid en erectiestoornissen. Penile implantaten, die kunnen worden opgepompt met een pomp in de balzak of in de lies geplaatst kunnen worden gebruikt om de penis te worden stijf en rechtop. Chirurgie wordt over het algemeen alleen aanbevolen voor mannen die ernstig genoeg penile kromming dat het normale seksuele functie onmogelijk maakt.


gerelateerde artikelen