Maaltijd plannen voor het schone eten

April 9

Maaltijd plannen voor het schone eten

De meeste diëten is voorzien van een mijl lange lijst van voedsel u kunt en niet kunt eten. Voorstanders van "schone eten" beweren dat het is niet een dieet, omdat er niets ontoegankelijk--is, zolang het is echt voedsel. Schoon eten is gericht op geheel voedsel zoals fruit, groenten, vlees, eieren en hele-korrels en sluit verwerkte of geraffineerde items. Hoewel het maken van de schakelaar om schoon te kan eten een aanpassing, uw smaakpapillen zal snel aan te passen en je vindt jezelf genoot van de smaak van verse levensmiddelen.

Ontbijt

Maaltijd plannen voor het schone eten

Helaas is klassieke ontbijt nietjes zoals spek en worst zijn niet compatibel met een schoon dieet, omdat ze zwaar worden verwerkt en met nitraten verpakt. Ontbijt hoeft niet te worden saai en saai, echter. Scramble eieren met de melk en kaas. Gebakken aardappelen, paprika en uien in olijfolie voor een gezonde versie van hash browns opnemen. Maak een lekkere banana split door snijden een banaan length-wise en topping het met een schep kwark of yoghurt, ananas, aardbeien en noten. Als u in een haast bent, gooi een beetje spinazie en avocado, yoghurt, bessen en vruchten in de blender voor een voedzame smoothie.

Lunch

Maaltijd plannen voor het schone eten

Hele korrels brood en tortilla's zijn de belangrijkste ingrediënten voor een snelle en schone lunch, maar je moet overslaan de vleeswaren en mayonaise. Stapel vezel rijk brood hoog met dun gesneden courgette, uien, paprika en champignons. Gebruik geprakte avocado in plaats van specerijen. Om tijd te besparen op de voorbereiding van de lunch, bak verschillende gras gevoederde Turkije of kipfilets en houd ze in de koelkast. Snijd het vlees dun voor de vulling van een sandwich. Andere lunch opties omvatten een groente omelet, hele korrels pita met hummus en groentesoep gemaakt-van-kras.

Diner

Maaltijd plannen voor het schone eten

Probeer te omvatten een hele korrels, mager eiwit, produceren, een gezond vet en magere zuivel in uw avondmaal. Bijvoorbeeld, kan je de top van spaghetti squash met gras gevoederde grond Turkije gebakken in olijfolie, zelfgemaakte marinara saus en mozzarella kaas. Of, u kon een kleine portie mager, grass-fed steak met gestoomde groenten, een zoete aardappel en een groot glas melk. Een kom van bessen voor een zoet einde aan een gezonde maaltijd heb.

Snacks en Dessert

Maaltijd plannen voor het schone eten

U kunt nog steeds genieten van munchies en zoete lekkernijen bij het schone eten. Snack op worteltjes, BLEEKSELDERIJ en een handvol noten wanneer u iets hartige verlangen. Motregen perzik helften met honing en bak tot ze zacht voor een speciale dessert.


gerelateerde artikelen