Natuurlijke Home Remedies om te stoppen met de deining van een puistje

March 22

Natuurlijke Home Remedies om te stoppen met de deining van een puistje

De uitbarsting van een nieuwe puistje kunnen reden voor alarm als dit voordat een speciale gebeurtenis gebeurt. Actuele acnebehandelingen, zoals crèmes of gels kan duren een tijdje aan het werk, maar natuurlijke behandelingen die helpen kunnen om te snel drogen een puistje in overvloed in het huis. Voordat geld aan dure plek behandelingen desgewenst kunt u om te proberen een goedkoop huis remedie.

Aspirine en honing

Zoals veel over-the-counter acne remedies die salicylzuur functie als actieve ingrediënt, regelmatig aspirine salicylaten, die mild exfoliërende bevat. Aspirine bevat ook cafeïne, volgens sommige deskundigen schoonheid helpt verminderen zwelling en toxines te verwijderen uit de huid. Honing, die zowel antiseptische en antibacteriële eigenschappen heeft, is gebruikt voor eeuwen als een actuele antibacteriële agent voor de behandeling van huidontsteking en kan ook helpen voorkomen dat acne littekens. Niet alleen kunt honing helpen verminderen de zwelling van een puistje, het verzacht zonder de olie gevonden in commerciële moisturizers. Verpletterende drie ongecoate aspirine tabletten samen met 1 tsp. van honing en 1 tsp. water creëert een pasta die u rechtstreeks op een vlek kunt toepassen.

Calamine Lotion

Calamine lotion heeft al lange tijd gebruikt om te kalmeren de roodheid en irritatie poison ivy, eikengif en waterpokken is gekoppeld, maar het kan ook worden gebruikt als een plek behandeling voor puistjes. Een mengsel van zink en ijzeroxiden, calamine fungeert als een agent samentrekkend, of drogen. Calamine lotion heeft ook antiseptische eigenschappen die helpen kunnen bestrijden van de infectie en verdere huidirritatie. Sommige handelsagenten Smet-drogen bestaan uit voornamelijk calamine en witch hazel, een andere natuurlijke samentrekkend. Calamine lotion kan worden vrij loopneus, dus u moet altijd de fles voor gebruik goed schudden. U kunt het toepassen op afzonderlijke vlekken met katoenen ballen of katoen swabs.

Tomaten en citrusvruchten

De meeste puistjes optreden wanneer de poriën worden geblokkeerd met gevangen vuil, dode huidcellen en talg, de natuurlijke olie van uw huid. Tomaten en citrusvruchten zoals limoenen, sinaasappelen en citroenen bevatten citroenzuur, die fungeert als een natuurlijke droging agent en kan helpen verminderen de roodheid en zwelling van een nieuwe puistje. Sommige mensen verkiezen een verse tomaten puree en toepassen van de pulp zoals een gezichtsmasker, laten gedurende 15 minuten. Andere ingrediënten die u aan een gezichtsmasker tomaat-pulp toevoegen kunt zijn avocado, een natuurlijk antiseptisch en yoghurt, die koelt de huid en kan helpen verminderen roodheid. Een andere manier tomaten en citrusvruchten kunnen worden gebruikt voor de behandeling van acne puistjes is door SAP hen, het mengen van het SAP en gebruikt het als een samentrekkend toner na het wassen van je gezicht.


gerelateerde artikelen