Hoe om te helpen sneller een 4-jarige Run

February 27

Hoe om te helpen sneller een 4-jarige Run

Jonge kinderen hebben een natuurlijke neiging om actief te zijn. Ze houden ervan om buiten te spelen in hun buurten en parken, en het is belangrijk voor ouders om fysiek spel vanaf het moment dat hun kinderen mobiel zijn. U kunt uw kind goed lopende vaardigheden ontwikkelen en leren sneller te lopen door gebruik te maken van een paar eenvoudige tactiek. Binnenkort zul je de snelste 4-jarige op het blok.

Stap 1

Uw kind op de juiste manier kleden zodat ze comfortabel uitgevoerd. Speciale aandacht besteden aan haar schoenen, die goed passen zou, worden lichtgewicht en worden ontworpen voor lichaamsbeweging.

Stap 2

Raakte het spoor met uw kleintje. Meet af afstanden voor uw kind om uit te voeren. Breng langs enkele van haar vrienden en het opzetten van Relais waarin ze doorgeven uit een stokje aan hun teamgenoten de dezelfde manier waarop ze doen in de Olympische spelen.

Stap 3

Tijd elkaar met een stopwatch. Kinderen zijn dol op gadgets en zal krijgen een kick van uitzoeken hoe snel zij lopen en vergelijken met hoe snel u uitvoert. Tevoren dat u zal waarschijnlijk sneller Bedankt Ga naar je langere benen en ervaring, zodat je kind niet teleurgesteld zal worden uitgelegd. Nemen niet altijd een stopwatch met u wanneer uw kind loopt, maar van tijd tot tijd doen zodat ze haar vooruitgang ziet als haar keer na verloop van tijd vallen.

Stap 4

Enkele tips voor het uitvoeren van de vorm geven aan uw kind. Als hij grote stappen en opheffing van zijn hoge knieën aan de voorzijde, moedig hem kleiner, sneller stappen te ondernemen. Wanneer u met hem uitvoert, gebruik kleine stappen die hij evenaren kan zodat hij niet probeert om overeenkomen met uw langere stride.

Stap 5

Stop wanneer je kind moe is. Peuters doen niet veel uithoudingsvermogen hebben en moeten vaak rusten. Ook als uw kind begint te gedoe of exposities van verveling, is het tijd om te stoppen voor de dag. Volgens de Kids actief is hoeft u niet uw kind elke dag uitgevoerd. In plaats daarvan laat hem rusten voor een paar dagen voordat je hem terug in de groef.

Stap 6

De afstand die uw kind na verloop van tijd loopt geleidelijk te verhogen. Stel flexibel doelen die u niet hoeft te delen met uw kind. Gebruik deze doelstellingen te houden van uw kind uitgevoerd op doel.

Stap 7

Geef uw kind in wedstrijden. Zoek naar lokale gebeurtenissen die een 6 hebben en onder leeftijd gebeurtenis. Als er niets in uw omgeving, plan uw eigen wedstrijden met buurt kinderen of jonge kinderen op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal van uw kind.

Waarschuwingen

  • Altijd contact op met uw kind arts voordat u nieuwe oefening toevoegt aan haar routine.

Tips

  • Maak grappige spelletjes waarbij lopen voor je jonge kind. Je hebt hem met een zitzak clutched tussen zijn knieën, race arm in arm met een partner of hebben hem de lopende stijlen van bepaalde dieren na te bootsen. Volgens 1 snelheid opleiding is waardoor aangenaam uitgevoerd het belangrijkste ding in het krijgen van een kind om snel lopen.

gerelateerde artikelen