Kunnen bepaalde kruiden Flush Water uit je lichaam?

February 25

Als gevolg van bepaalde medische aandoeningen behouden de mensen soms vloeistoffen in het lichaam die niet nodig zijn en in feite gezond orgaanfunctie kunnen belemmeren. Medicijnen die diuretica genaamd kunnen leegmaken water uit je lichaam en helpen die je organen efficiënter werken. Kruiden remedies kunnen verhoging plassen ook bevorderen of transpireren die bevrijdt uw lichaam van vloeistoffen.

Paardebloem

Paardebloem is een kruid dat wordt gebruikt in Arabisch en Indiaanse geneeskrachtige tradities volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde (NCCAM). De bladeren van de plant, evenals de bloemen zijn gedroogd en verfilmd thee of capsules ingevoegd als een voedingssupplement. De paardebloem plant, die ook genoemd Leeuwenpoort tand, diureticum eigenschappen heeft en plassen kan verhogen. De Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) meldt standaard volwassen doseringen bij 3 kopjes thee per dag, gemaakt met maximaal 2 tsp. van de gedroogde plant, 500 mg van gestandaardiseerde blad extract van de wortel in poedervorm of 150 druppels blad extract.

Grote brandnetel

Grote brandnetel is een kruid dat overtollig water uit je lichaam via plassen kan spoelen, en als zodanig een uitdroging risico bij mensen die al conventionele diureticum medicatie nemen. De grote brandnetel plant, inheems in Europa, kan helpen bij de behandeling van een vergrote prostaat, artritis en seizoengebonden allergieën. Volgens UMMC, gedroogde brandnetel blad doses variëren van 2 tot 4 g, drie keer per dag genomen. Vloeibare plantenextracten van de wortel of blad variëren van 1,5 tot 5 g doses genomen naar vier keer per dag.

Vlierbes

Vlierbes, of Europese ouderling, is vooral bekend voor de behandeling van hoest, sinus infecties en zwelling, en als een pijnstiller. De bloem van de plant, genaamd ouderling flower, kan fungeren als een natuurlijk diureticum, volgens het NCCAM. Wie diureticum medicijnen neemt moet doorgaan met voorzichtigheid bij het gebruik van Vlierbes.

Linden

De linden plant, Tilia, genaamd kunt leegmaken vloeistoffen uit het lichaam op twee manieren, volgens UMMC. De tannines die zijn opgenomen in de plant fungeren als een samentrekkend, of een droogrek agent, aan de huid. Actuele voorbereiding van het kruid inzetbaar te verminderen zwelling, waarvan sommige kan worden veroorzaakt door vloeistof build up. De linden plant verhoogt ook urineproductie bij sommige mensen. U kunt steile linden bloemen in een thee--1 tot 2 tsp. gedroogde bloemen per kop water-- of nemen linden als een tinctuur of uittreksel in vloeibare vorm.

Duizendblad

Duizendblad is een veel gebruikte kruiden-oplossing die kan kalmeren spierkrampen, menstruatie regelen en water uit het lichaam trekken. Nemen van het kruid mondeling kan bevorderen zweten, waardoor het nuttig als een natuurlijke koorts reducer. De plant ook verhoogt de hoeveelheid urine die geproduceerd en kan dienen als een natuurlijk diureticum.


gerelateerde artikelen