Oefeningen voor mannen te verliezen buikvet

April 30

Om te verliezen buikvet, heeft een man om te verminderen de hoeveelheid vet die hij gedurende zijn lichaam heeft. Spot reductie kan niet worden verwezenlijkt, stelt de American Council on Exercise. Verklein de algehele buikvet en moet een man verbruiken meer calorieën dan hij verbruikt. Combinatie van aërobe oefening, sterkte opleidingsoefening en goede voeding zorgt voor de beste resultaten.

Aërobe oefening

Alle mensen onder de 65 jaar moet worden uitgevoerd door 30 minuten matig intensieve aërobe oefening ten minste vijf dagen die per week of 20 minuten van krachtige aërobe oefening drie dagen per week, adviseert de American College of Sports Medicine. Echter als u wilt afvallen, met inbegrip van buikvet, moet u wellicht voor het uitvoeren van 60 tot 90 minuten van matige aërobe oefening ten minste vijf dagen per week. Een matige training moet u zweet en verhoog uw hartslag (hoewel u nog steeds kunnen uitvoeren op een gesprek moet). Gemeenschappelijke aërobe oefeningen omvatten uitgevoerd, trap klimmen, wandelen, zwemmen, fietsen en sporten zoals basketbal.

Krachttraining oefening

Naast aërobe oefening raadt ACSM dat mensen twee keer per week, met acht tot 12 herhalingen voor elke oefening acht tot 10 sterkte opleidingsoefeningen uitvoeren. De beste trainingen focus op alle belangrijke spier groepen, met inbegrip van de bilspieren (billen), buikspieren, quadriceps (voorkant van de dijen), hamstrings (achterkant van de dijen), pectorals (borst), trapezius (bovenrug), biceps (voorkant van de armen), triceps (achterkant van armen), deltoides (schouders) en latissimus dorsi (lagere en middelste terug). Weerstand voor sterkte trainingsoefening kan afkomstig zijn van lichaamsgewicht, weerstand banden, vrije gewichten, geneeskunde ballen of gewicht machines.

Voorwaartse longe

Voorwaartse lunges versterken de bilspieren, quadriceps, hamstrings, kuiten en buikspieren. Allereerst staan hoog met je voeten samen. Trek je schouders hoog en draai uw buikspieren aan te spannen. Uw gewicht verschuiven naar je linkervoet en je rechter voet langzaam op te heffen. Lunge vooruit, je rechtervoet twee tot drie voeten voor je linkervoet te plaatsen. Zoals u stap voorwaarts, richten op het verlagen van je heupen naar de vloer, geen stap vooruit. De American Council on Exercise adviseert dat u met het verlagen van uw heupen blijven moet totdat de vloer en uw rechter dij parallel zijn. Zorg ervoor dat je voorste knie gaat niet over je tenen. Als u wilt terugkeren naar de beginpositie, duw uit met je rechtervoet, met behulp van uw dijen en bilspieren terug te trekken je voorste been. Houd uw buikspieren strak tijdens de oefening. Herhaal aan de andere kant.

Fiets manoeuvre

De biomechanica laboratorium aan de San Diego State University is gebleken dat de fiets manoeuvre bezig de buikspieren meer dan enige andere oefening. Het werkt ook spieren van de rug, kont en benen. Om te beginnen, liggen op het woord en druk op uw terug tegen. Zet je handen naast je hoofd met je vingers licht aanraken van de zijden van het. Hef je benen en buig je knieën tot een hoek van 45 graden. Met behulp van gecontroleerde beweging, gaan door de beweging van de fiets met je benen, terwijl curling up om uw rechter elleboog naar je linker knie. Alternatief om uw linker elleboog richting je rechterknie. Gebruik uw abdominals om te schakelen van uw bovenlichaam; niet gewoon knikken je elleboog aan uw knie.


gerelateerde artikelen