Baden van een peuter met een gebroken Arm

April 13

Baden van een peuter met een gebroken Arm

Alsof het gebroken bot zelf niet traumatische genoeg was, moet u ook te veranderen veel van van uw peuter routines te houden van haar cast schoon en droog. Omdat van uw peuter cast mag niet nat zijn, kan het een beetje creativiteit te geven haar een bad nemen. Uw kind hoeft gelukkig niet te besteden de komende weken vuil zoals er zijn verschillende trucs en technieken om te baden haar zonder afbreuk te doen aan haar gegoten.

Materialen

De buitenkant van een kind cast is gemaakt met twee verschillende materialen. Het witte deel van de cast bestaat uit harde plaaster, die wat ummobiliseerd de arm is terwijl het bot geneest. Het tweede deel van de cast is gemaakt van glasvezel, en het komt in een array met kleuren voor uw peuter om uit te kiezen. De cast is bekleed met katoen en de zachte stof aan de binnenkant het om comfortabeler te maken voor uw peuter om te dragen. De katoen en de stof biedt ook opvulling biedt extra bescherming voor uw peuter de helende bot. Terwijl deze materialen bij goede genezing helpen, is hun belangrijkste nadeel dat ze niet nat te krijgen.

Afgietsels en Water

Meeste afgietsels zijn niet waterdicht en het is van cruciaal belang van uw peuter gegoten om droog te houden om ervoor te zorgen dat het helpt het bot instellen zodat het geneest snel en correct. Wanneer de pleister die de cast verhardt in contact met water komt, kan het het gaas materiaal gebruikt voor het maken van de vorm van de cast losmaken. Als de cast los krijgt, zal niet het van uw kind bot op zijn plaats houden goed, die het genezingsproces kunnen belemmeren.

How-To

Voordat uw peuter zwemmen, dekken haar arm met een plastic zak, zoals brood en cadeauzakje, en tape aan haar huid, raadt de website Drugs.com. Hierdoor ontstaat een waterdichte afdichting terwijl je het geven van uw peuter bad. U zou ook kunnen overwegen een speciale waterdichte gegoten beschermer, hoewel deze duurder dan een plastic zak zijn. Van uw peuter arm overeind op een krat of een kruk te houden zoals ver weg van het water dat mogelijk als een andere manier de cast om droog te houden, KidsHealth suggereert. Een andere aanpak is om haar in Baden als weinig water mogelijk. Gewoon lopen een paar duim in de kuip om het risico van verpest de cast.

Extra Tips en overwegingen

Sla uw peuter een douche te geven want dat maakt het oneindig veel moeilijker om te houden van de cast droog. In feite is de KidsHealth website wijst erop dat kinderen onder de leeftijd van 5 kunnen worden spons-gebaad als een eenvoudige manier de cast om droog te houden. Als het uw peuter cast NAT, neem contact op met haar kinderarts of de orthopedist meteen. Een drassige cast zal waarschijnlijk moeten worden vervangen, zodat het niet in de weg van goede genezing.


gerelateerde artikelen