Tandheelkundige verzekeringen en bestaande voorwaarden

February 26

Tandheelkundige verzekeringen en bestaande voorwaarden

Verzekering is ontworpen ter compensatie van de grote kosten in de verschillende levensgebieden. Bijvoorbeeld, dekt Vastgoedeigenaar's policy schade aan uw huis, terwijl auto verzekering voor reparaties na een auto-ongeluk betaalt. Medisch beleid dekken niet tandheelkundige werk, maar kunt u specifieke tandheelkundige verzekering. Tandheelkundige beleid variëren, en velen beperken of uitsluiten van dekking voor reeds bestaande aandoeningen.

Definitie

Tandheelkundige verzekering is een type van verzekering dat voor tandheelkundige zorg betaalt. Het omvat preventieve procedures zoals reinigingen, en de tandheelkundige verzekering Helper informatie site staat dat het heeft vaak betrekking op problemen zoals cariës of afgestoken tanden en herstelmaatregelen werk, zoals kronen en bruggen. Dekking niveaus kunnen variëren afhankelijk van de soort procedure. Bijvoorbeeld, zou een plan 100 procent van reinigingen, 80 procent van de vullingen en 50 procent betalen voor restauraties. U kan krijgen tandheelkundige verzekering via uw werkgever of het op uw eigen te kopen.

Beperkingen

Tandheelkundige verzekering vaak heeft beperkingen op dekking voor reeds bestaande aandoeningen, volgens de geanimeerde tanden Tandheelkundige informatie site. De term "reeds bestaande aandoening" verwijst meestal naar het grote werk in plaats van kleine problemen zoals cariës of diepe vullingen die uiteindelijk moeten worden gekroond. Bijvoorbeeld vervanging van een ontbrekende tand zou worden beschouwd als een reeds bestaande voorwaarde als het werd verloren of verwijderd voordat u lid werd van het insurance plan. De verzekering kan vervanging van kronen, bruggen en protheses ook uitsluiten tenzij zij ouder dan een bepaald aantal jaren zijn.

Overwegingen

Bepaalde voorwaarden hebben een wachttijd voor dekking. Het insurance plan zal betalen voor hen wanneer die periode is verstreken. Geanimeerde tanden wordt uitgelegd dat algemeen geldt voor procedures zoals vullingen, root grachten of kronen. In eerste instantie misschien uw tandheelkundige verzekering betalen alleen voor reinigingen, x-stralen en andere preventieve behandelingen. Het zal betalen voor de andere werkzaamheden na een vooraf bepaalde periode, die doorgaans tussen zes maanden en een jaar loopt. Soms zal er een onmiddellijke dekking, maar het niveau van betalingen zullen lager zijn, tot de aangewezen periode gaat.

Tijdschema

Uw tandheelkundige verzekering voordelen zijn vaak beperkt tot een jaarlijks maximum. U kan het zes maanden durende wachttijd voor dekking van dure procedures of root grachten passeren, maar ze niet volledig kunnen worden gedekt vanwege het GLB. Bijvoorbeeld, kan uw plan alleen betalen 2.000 dollar per jaar voor restauraties. U bent aansprakelijk voor 2.000 dollar als je twee kronen die elk $3.000 kosten. U mei zitten kundig voor deze beperking te vermijden door het wat werk uitstellen tot de volgende jaarlijkse periode begint.

Alternatieven

Moet u wellicht enkele betaling alternatieven voor reeds bestaande aandoeningen als uw tandheelkundige verzekering niet voor hen geldt. Veel tandheelkundige kantoren werken met financiering van bedrijven gespecialiseerd in tandheelkundige zorg leningen. U kunt het lenen van fondsen ter dekking van de behandeling, als uw krediet redelijk goed is. Ook kunt u een tandheelkundige korting plan kopen. Dit is anders dan de verzekering omdat het niet rechtstreeks voor behandeling betaalt. Het vooraf onderhandelt over kortingen op verschillende procedures. Leden die gebruik maken van de deelnemende tandartsen betalen de lagere tarieven. De tandheelkundige plannen informatie site verklaart de dat meeste plannen hebben geen caps of reeds bestaande voorwaarde uitsluitingen. Korting plannen hebben een jaarlijkse vergoeding, zodat u niet hoeft te vernieuwen van het plan zodra uw werk is voltooid.


gerelateerde artikelen