Home Remedies voor voet blaren

March 31

Home Remedies voor voet blaren

Blaren kunnen voorkomen op de voeten ten gevolge van de wrijving die optreedt tijdens het dragen van schoenen of sandalen. Een blaar kan beginnen als een vloeistof gevulde zak die is meestal pijnloos. Wanneer de blaar barst kan het heldere vloeistof modder en pijnlijk worden. Behandelen van blaren van de voet kan meestal gebeuren thuis, maar vaak blaarvorming of zweren die besmette verschijnen moeten worden behandeld door een zorgverlener.

Doorboren de Blister

Zuig de vloeistof uit de blister vermindert de pijn en het genezingsproces beginnen. Verder te lopen of het uitvoeren met een blaar die vol is van vocht of bloed kan meer pijn veroorzaken. De wrijving die de blister veroorzaakt kan wrijven van de bovenste laag van de huid af en verdiepen van de wond. In plaats daarvan kan de blister worden doorboord veilig na een paar eenvoudige stappen. Individuen moeten reinigen de blister met wrijven alcohol en een katoenen bal. Een scherpe naald moet worden ontsmet met een schone katoenen bal gedrenkt in alcohol, evenals wrijven. MayoClinic.com suggereert prikken de blisterverpakking in de buurt van de rand op verschillende plekken. Zodra verschillende gaten zijn aangebracht, kan de vloeistof worden toegestaan te lopen. Dit moet worden herhaald tweemaal meer tussenpozen 12-uurs MotherNature.com suggereert.

Beschermen van de zweer

Of de blister is popped door het individu of van regelmatige voet verkeer, de maagzweer, ook wel genoemd een open wond, moeten worden beschermd tegen infectie. Dit kan worden gedaan door een dun laagje antibiotische zalf toe te passen op de blister en het te bedekken met een pleister of steriel gaas stootkussen en medische tape.

Inweken

De voet onderdompelen in Bad van warm water en een royale handvol Epsom zouten kan aanmoedigen genezing. Sommige stekende kan leiden tot wanneer de voet is ondergedompeld in het water. De voet moet weken voor 15 tot 20 minuten eenmaal per dag totdat de blister is genezen. Deze remedie is ook goed ter voorkoming van toekomstige blaren door het minimaliseren van de voet zweet, volgens MotherNature.com. Individuen met zweten problemen kunt maïzena, baby-poeder of andere drogen poeders te absorberen vocht en wrijving te verminderen. Drogen van agenten kan ook verminderen de pijn geassocieerd met een helende blister.


gerelateerde artikelen