Wat kan worden gedaan om de generatie kloof tussen ouders en kinderen?

March 6

Wat kan worden gedaan om de generatie kloof tussen ouders en kinderen?

Als u ooit hebt gehoord jezelf beginnen met een zin met "Toen ik uw leeftijd..." terwijl het spreken aan uw kind, is er een goede kans dat je beide slachtoffers van een generatiekloof. Het is dat als gevolg van leeftijd en cultuur waardoor het moeilijk voor u om te verbinden met uw jong geitje kan worden verbroken. Terwijl je waarschijnlijk niet alles die uw kind regelmatig begrijpen, behandelt u kunt communiceren en verbinden te helpen overbruggen de bestaande generatiekloof om uw kind beter te begrijpen.

Eten diner

Het klinkt misschien te simpel om waar--eten diner met je kind als een manier om het overbruggen van het verschil in leeftijd en cultuur tussen u beiden te zijn. Maar maaltijden samen eten is een uitstekende manier om te communiceren en sluit met je kind, volgens de Universiteit van Minnesota-extensie. Het biedt u de gelegenheid te ontdoen van afleiding, een gevoel van eenheid komen samen aan het eind van elke dag te praten, te lachen en te leren kennen elkaar beter. Als u met uw kind communiceert, vinden u wat is het meest belangrijk voor hem, helpen de generatie kloof te overbruggen.

Krijg Online

Technologie, media en het Internet kunt rijden een enorme wig tussen jou en je kindje, met name als u niet weten of begrijpen wat uw kind doet online. Een studie van de 2008 uitgevoerd door de Universiteit van Tel Aviv gevonden dat de meerderheid van de ouders niet weten wat hun kinderen online doen. Bijvoorbeeld, wist slechts 9 procent van de ouders dat hun kind met een vreemdeling die zij alleen online, terwijl 36 procent van de kinderen copped om het gedrag wisten had ontmoet. Leren kennen van uw kind favoriete websites om te helpen de generatie kloof. Ontdek hoe hij zijn tijd online besteedt en maak uw eigen profielen voor sociale netwerken en gamingsites die hij bezoekt. Op die manier kunt u bijhouden van zijn bewegingen maar ook dialoog over de dingen die hij online tegenkomt maken.

Interesses zoeken

Terwijl uw kind kan niet genieten van golf de manier waarop die u doen, is er geen reden dat je niet dezelfde interesses hebben. Dingen die jou en je kindje elkaar gemeen hebben en dat u kunt genieten van samen om u verbinden en de kloof tussen u te helpen vinden. Kan het iets van een favoriete sportteam om een gedeelde hobby of zelfs een favoriete TV-show of film die u genieten van elkaar. Gedeelde belangen helpen te stollen van uw ouder-kind binding.

Bestrijding van Fair

Er is gebonden aan het conflict tussen jou en je kindje. Volgens het boek "het jeugd cultuur en the Generation Gap" meent elke oudere generatie maakt offers voor de volgende, conflict veroorzaken wanneer dat offer schijnbaar onopgemerkt. Maar het constant houdt uw offers over hoofd van uw kind kunt rijden een generational wig tussen u beide als u uw kind ondankbaar achten en hij u ziet zo aanmatigend en behoeftigen. Wanneer u over conflict beschikt, blijf in het moment en zich concentreren op de dichtbije kwestie in plaats van vegen kwesties of in het verleden pijn. Hiermee kunt u conflict op te lossen zonder rijden nog meer ruimte tussen jou en je kindje.


gerelateerde artikelen