Verliezend gewicht en congestief hartfalen

February 21

Verliezend gewicht en congestief hartfalen

Congestief hartfalen is het onvermogen van het hart om efficiënt te distribueren zuurstofrijk bloed door het hele lichaam. Dientengevolge, stoffen zoals natrium en water zich ophopen in de weefsels en het individu wordt kort van adem en moe gemakkelijk. Behandeling van congestief hartfalen in het algemeen omvat medicijnen om te beheren van symptomen en vermindering van de schade veroorzaakt door de aandoening. Eten van een gezond dieet en afvallen zijn allebei belangrijk voor individuen met congestief hartfalen, omdat beide van deze veranderingen helpen kunnen verminderen of de symptomen te verlichten.

Stap 1

Benadrukken van low-fat en low-cholesterol levensmiddelen in uw dieet, in plaats van zeer bewerkte voedingsmiddelen die de neiging hebben om te worden geladen met verzadigd vet en cholesterol. Rood vlees ook bevatten grote hoeveelheden vet en cholesterol, dus verlagen uw verbruik van het en eten zonder vel wit vlees gevogelte, eiwit, vis, bonen en peulvruchten in plaats daarvan als bron van eiwitten. Volgens FamilyDoctor is een van de meest voorkomende oorzaken van congestief hartfalen het risico of de geschiedenis van het hebben van een hartaanval. Bezuinigen op de verzadigde vetten in uw dieet helpt u bij het snijden calorieën terwijl ook het verminderen van cholesterol, het verminderen van de druk op je hart.

Stap 2

Vermijd hoogst verwerkte, voorverpakte voedingsmiddelen en vers fruit, groenten en volkoren producten te benadrukken. Voedingsmiddelen die zeer in het algemeen worden verwerkt hebben een langere houdbaarheid, als gevolg van de toegevoegde conserveringsmiddelen. Een van de meest gebruikte conserveermiddelen is natrium. Volgens de Universiteit van Californië-San Francisco hebben individuen met congestief hartfalen problemen afscheiden van teveel natrium. Dientengevolge, oedeem of water retentie is een gemeenschappelijk symptoom en extra natrium zorgt ervoor dat het hart harder werken. Experimenteren met kruiden en specerijen voor smaakstof voedingsmiddelen en proberen koken van sommige voedingsmiddelen van kras met verse ingrediënten die geen toegevoegd zout bevatten.

Stap 3

Vermijd voedingsmiddelen die hoog in suiker. Individuen met congestief hartfalen wellicht ook diabetes. Als u diabetes hebt, uw risico voor hart-en vaatziekten is het dubbele van iemand zonder diabetes, volgens de nationale Diabetes informatie Clearinghouse. Controle op de hoeveelheid suiker die je eet kan helpen stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, die u houden kunnen van ervaren plotselinge middag suiker druppels die leiden overeten tot. Dit zal helpen u verminderen de hoeveelheid voedsel die je eet en zal de nadruk leggen op levensmiddelen die niet calorie dicht, helpt u gewicht verliezen.

Stap 4

Verminderen of elimineren van uw consumptie van alcohol en water en suikervrije dranken in plaats daarvan benadrukken. Volgens de Women's Heart Foundation, drinken van grote hoeveelheden van alcohol kunnen leiden tot verhoogde cholesterol en hart schade die tot congestief hartfalen leidt kunnen veroorzaken. Hoewel kleine hoeveelheden alcohol kunnen een klein voordeel voor de gezondheid, de risico's die samenhangen met alcoholconsumptie opwegen tegen het. Fundamentele dieetveranderingen zoals eten minder verwerkt, minder vet en minder suiker voedsel kunnen voorziet de dezelfde gezondheidsvoordelen van alcohol zonder het risico van spanning of schade aan het hart. Alcohol bevat ook lege calorieën die gemakkelijk worden opgeslagen als vet in het lichaam en vermindering van de consumptie van alcohol vermindert het aantal calorieën in uw dieet.

Stap 5

Deelnemen aan fysieke activiteiten elke dag. Providence gezondheids- en diensten verklaart dat regelmatige oefening is gunstig voor mensen met congestief hartfalen en helpt hen om hun favoriete activiteiten sneller hervatten. Spreken met uw arts over de ideale type en de duur van de oefening op basis van uw huidige gezondheid en uw doelen voor het verliezen van gewicht. Elke patiënt heeft verschillende eisen voor de uitoefening en enkele wellicht starten langzaam en geleidelijk opbouwen van hun niveau van fitness teneinde de duur of intensiteit van lichamelijke activiteit.

Waarschuwingen

  • Spreken met uw arts voordat u belangrijke wijzigingen voor dieetwensen of levensstijl.
  • Luister naar de signalen die uw lichaam mogelijk moet rusten. Deze omvatten kortademigheid en verminderd uithoudingsvermogen. Als deze symptomen nieuwe of aanzienlijk slechter dan normaal zijn, uw arts meteen contacteren.

gerelateerde artikelen