Hoe te kleden een vrouw met slanke heupen

February 24

Hoe te kleden een vrouw met slanke heupen

Hebt u slanke heupen, zijn de kansen dat je minder bochten dan u zou willen worden. Moet u wellicht een lichaamsvorm rechthoek, waar je lichaam vormt een rechte lijn van uw schouders en borst naar je heupen en je taille niet gedefinieerd. Of hebt u een omgekeerde-driehoek lichaamsvorm, waardoor dat uw schouders en borst groter zijn dan je heupen. Wat ook het geval is, kunt u de balans uit je figuur door het selecteren van de kleding die accentueren en curven maken.

Tops

Hebt u een jongensachtig figuur, een vrouwelijke, bochtige uiterlijk met bemanning-hals shirts, tops die verzamelen maken bij de nek en blouses verfraaid met ruches of borduurwerk. Tops met grote hoeveelheden van stof, zoals tunieken, flodderige shirts en tops met bell mouwen of kimonomouwen hebben het potentieel om uw vrouwelijke eigenschappen te overstemmen. Ook, Vermijd tube tops, aangezien zij kunnen maken je lichaam kijken meer jongensachtige en rechte hebt u slanke heupen.

Rokken en jurken

Het uitzoeken van een knie-lengte potlood rok die kopjes van uw bodem te accentueren van de curve. Of, hebben een kleermaker smoren van een rok in het midden van de achterzijde net onder je kont. U kunt ook het uiterlijk van ronde heupen maken door het dragen van patroon rokken. Bijvoorbeeld, maken horizontale patronen zoals strepen of een zebra-patroon uw heupen kijkt breder, dus kies een a-lijn rok met een horizontale zig-zag patroon voor een vleiende effect. Bovendien zal een ingerichte schede jurk pronken met de curven die u hebt terwijl het kenmerken van uw slank figuur. Een empire-taille jurk kunt uw buste lijn terwijl het camoufleren van een jongensachtige shape definiƫren.

Jeans

U kunt sommige bochten toevoegen aan uw achterkant en benen door het dragen van de skinny jeans in een aanzienlijke weefsel, samen met denim met kleppen of zware decoratie op de achterzakken. Jeans met iets hogere rug zakken ook make your butt eruit opgeheven, en een dikker taille-band net onder de navel gaat een lange manier in het creƫren van vrouwelijke rondingen. Kies laagbouw mager of taps toelopende jeans gedetailleerd met schuine naden die naar beneden de benen om dat je kijkt curvier. Plus, er is geen reden om verlegen weg van de felle kleuren of afbeelding wordt afgedrukt--ze precies de juiste hoeveelheid van volume toevoegen aan je onderlichaam.

Hoge hakken

Het dragen van hakken maakt uw lagere terug boog iets, waardoor je bekken naar voren kantelt. Dit heft uw kont en borst, overdrijven je vrouwelijke figuur. De manier waarop hoge hakken opnieuw je voeten uitlijnen maakt je spieren zichtbaarder en benen meer gevormd. Tijdens het wandelen in de hielen, u uw heupen meer zwaaien om evenwicht te brengen, en kortere, springerige stappen nemen. De heup swingende en stuiteren bewegingen zal aandacht vestigen op uw heupen en vrouwelijke rondingen.


gerelateerde artikelen