Voordelen van citroen Water

February 11

Voordelen van citroen Water

Terwijl het is verleidelijk om te grijpen uw favoriete ijsthee, latte of sportdrank bij het zoeken naar iets om uw dorst te lessen, houd in gedachten dat deze dranken-- en talloze anderen--veel toegevoegde suikers en calorieën kunnen hebben. Een smaakvol alternatief is drinkwater citroen, die heeft nul calorieën en biedt dat diverse belangrijke voordelen voor de gezondheid.

Water's voordelen

Citroen water's primaire ingrediënt is, natuurlijk, water. Smaakstoffen van uw water met verse citroen om er beter verteerbaar kan helpen haar beroep, waardoor u waarschijnlijk te bereiken voor het vaker. En het drinken van voldoende water is essentieel voor een optimale gezondheid. Het is uw lichaam belangrijkste chemische component, die samen ongeveer 60% van je lichaamsgewicht. Elk systeem in het lichaam, is afhankelijk van water om goed te functioneren. Water spoelt toxines uit vitale organen, levert de voedingsstoffen naar cellen en zorgt voor een vochtige omgeving voor weefsels in het oor, de neus en de keel. Niet drinken van voldoende water kan leiden tot uitdroging, een aandoening die gebeurt wanneer je lichaam niet voldoende water normale functies te vervullen. Vrouwen moeten streven naar het drinken van ongeveer 2,2 liter water per dag--ongeveer 9 kopjes, en mannen moeten proberen te drinken ongeveer 3 liter per dag--ongeveer 13 kopjes.

Lemon's voordelen

Het toevoegen van citroen tot water is een gemakkelijke manier om sommige van de voedingswaarde van dit fruit. Citroenen zijn laag in verzadigd vet en natrium en zijn ook dat een goede bron van folaat, kalium en vitamine C. folaat is een in water oplosbare vitamine B bekend om te voorkomen dat neuraalbuis afwijkingen tijdens de zwangerschap; het kan ook cognitieve daling, kanker, bepaalde psychiatrische ziekten en vaatziekten voorkomen. Kalium eiwitten en spier bouwt, onderhoudt normaal lichaam groei en controles van de elektrische activiteit van het hart. En tot slot, vitamine C is nodig voor de groei en het herstel van weefsels in alle delen van het lichaam, MedlinePlus merkt. Als een antioxidant bevat het voedingsstoffen die blokkeren van schade veroorzaakt door vrije radicalen, die kan een rol bij kanker, hart-en vaatziekten en artritis spelen.

Reinigende eigenschappen

Citroen water speelt ook een sleutelrol bij het reinigen van uw systeem, volgens Dr. David Jockers, eigenaar en exploitant van het gezondheidscentrum van de uittocht in Kennesaw, Georgia. Water doordrenkt met citroen bevat citroenzuur, die kunnen schoon uit calcium stenen en kalkaanslag voorkomen uit te bouwen in de slagaders. Deze afzettingen kunnen hart-en vaatziekten bevorderen. Jockers merkt ook op dat de citroen water het lichaam met hydratatie, antioxidanten en elektrolyten kan bieden.

Een gezond alternatief

Citroen water kan dienen als een lekker alternatief voor andere, minder gezonde drankjes. De Centers for Disease Control and Prevention zegt dat terwijl calorieën in dranken zijn niet "verborgen", kan je niet beseffen gewoon hoeveel calorieën dranken kunnen bijdragen aan uw dagelijkse inname. Bijvoorbeeld, in een 12-ounce serveren, appelsap heeft 192 calorieën, jus d'orange heeft 168 calorieën, limonade heeft 168 calorieën en een sportdrank heeft 99 calorieën. In tegenstelling, heeft citroen water nul--waardoor het een geweldige keuze voor wanneer u een smaakvol drankje, maar niet alle van de extra calorieën wilt.


gerelateerde artikelen