Familie-activiteiten in Portsmouth (Ohio)

December 31

Familie-activiteiten in Portsmouth (Ohio)

Gelegen langs de Ohio en Scioto rivieren is Portsmouth (Ohio), rijk aan geschiedenis en een groeiende toeristische bestemming. Downtown Portsmouth beschikt over een muur van de overstroming versierd met een 20-voet van 2200-voet muurschildering, die toont de geschiedenis van de stad en nam bijna 10 jaar om te voltooien. Afgezien van de muurschildering weergeeft, kan uw familie ook bezoek de historische bezienswaardigheden en geniet van kindvriendelijke activiteiten op het gebied.

Educatieve activiteiten

Verwachten om te leren een beetje over geschiedenis, wanneer u een rondleiding van het Boneyfiddle-District, waar eeuwenoude gebouwen huis antiekwinkels en detailhandelszaken. Hier kun je ook de Boneyfiddle militaire Museum (geen website 421 Front St., Portsmouth; 740-353-8066), waarin de militaire uitrusting en uniformen, awards en artefacten van de militaire inspanningen van ons land bezoeken. In de 1810 was Huismuseum (geen website 1926 Waller Street, Portsmouth; 740-353-1116), uw familie kan zien welke leven op de boerderij zoals in de 19e en begin 20e eeuw in Portsmouth. Onder het antieke huis inrichting is de eerste Franklin kachel gebruikt in de stad.

Natuur activiteiten

Als u de 4 uur rijden naar West Portsmouth, kunt u uw kinderen nemen voor een bezoek aan de Shawnee State Forest. Onderhouden door de Ohio departement van natuurlijke hulpbronnen, de kenmerken van dit bos 60 mijl van de wandelpaden door de 8.000 hectare wildernis, evenals horseback het berijden van paden en meren. Ook in West Portsmouth vindt u de Brush Creek State Forest. Dit gebied wildernis heeft 3 mijl van de wandelpaden en 15 mijl van paardrijden routes. U kunt ook jagen voor paddestoelen en pick eetbare bessen en noten in het forest.

Familieplezier

Uw gezin kan gaan zien van een show in het Planetarium van Clark, gelegen aan de Shawnee State University in Portsmouth. Het planetarium biedt toont voor alle leeftijden-- en sommigen veranderen regelmatig, dus u voor meer terugkomen kunt zonder verveling. Jongere kinderen kunnen genieten van Wilbear van avontuur, een teddybeer avontuur over vliegen, terwijl uw oudere kinderen misschien liever begin van het ruimtetijdperk, een animatie, 3D avontuur over de geschiedenis van de ruimtevaart. Of, als uw gezin in de stemming voor de meer actieve lol, je kon gaan naar het Buckeye recreatief Park, ook in West Portsmouth. Het park beschikt over batting kooien, een driving range en minigolf.

Camping

Uw familie kunt genieten van een camping avontuur op een van de campings gebied zoals Wolford de Landing camping in Portsmouth langs de Ohio-rivier. Hier kun je uw RV camper en/of gewoon toonhoogte een tent met je kinderen. Activiteiten op de camping omvatten een speeltuin, hoefijzers, Sjoelen en zwemmen in de rivier. Op de luie dorp Camping en RV Park, kunt ook in West Portsmouth, uw familie kamperen of huur een cabine. Om ervoor te zorgen dat iedereen bezig, zijn er basketbal hoepel, een speeltuin, evenals een kreek voor de visserij en een zwembad om te zwemmen.


gerelateerde artikelen