Kunt u voorkomen dat witte haargroei?

February 21

Kunt u voorkomen dat witte haargroei?

Witte haargroei wordt weergegeven in de verschillende stadia van het leven voor iedereen. De 30s en 40s zijn meestal het keerpunt voor de meerderheid van mannen en vrouwen, wel, wanneer een grote bekendheid van grijze haren moeilijk wordt te negeren. Op dit punt, zal velen kiezen voor de standaard optie van het gebruik van een van een uitgebreide selectie van kleurstof haarproducten. Hoewel dit duidelijk levensvatbaar is voor veel mensen is, bestaan superieure keuzes om te kleuren van het haar met de interne methoden. Met behulp van vitamine B-complex aan hun maximale potentieel zal helpen herstellen van iemands haarkleur gemakkelijk.

Stap 1

Koop een dagelijks voedingssupplement. Een combinatie product---bevat alle 8 van het B-complex familie---wordt aanbevolen. Een complete Multivitamine en minerale of, als alternatief, een iets specifiekere pil die geformuleerd alleen met elke B-vitamine is aan te raden. Als uw budget beperkt, selecteert u pure vitamine B5 is---Pantotheenzuur---als dit is in de voorhoede van het voorkomen van witte haren. Volgens de gezondheid pagina's van de Utah School of Computing, "Early onset van grijze haren geeft aan een gebrek aan Pantotheenzuur of haar absorptie."

Stap 2

Gebruik één keer per dag, in de ochtend. Diverse B-vitaminen hebben krachtige effecten in de rol van de stofwisseling van eten en drinken. Deze verhoogde toestroom van voeding in je bloedbaan is helemaal niet goed tijdens een poging om in slaap vallen. Het moet gebeuren dat je af en toe Neem uw supplement in de avond, altijd het op een absoluut minimum van 4 uur voor het slapen gaan.

Stap 3

Neem zoals aangegeven op het etiket. De meeste pillen zijn bedoeld om te worden opgeslokt geheel, dus niet verpletteren of ze uit elkaar breken. Als u ervoor kiest een kauwtabletten, oplosbare, poeder, vloeistof of specialist sublinguaal product alleen inslikken hen precies zoals opgedragen; niet te doen kan de B-vitaminen potentie aanzienlijk teniet.

Stap 4

Verbruiken een aanzienlijke compleet ontbijt en neem uw dosering direct na afwerking. Doen dus helpt om het werken van de vitaminen via uw spijsvertering tot een optimale hoogte.

Stap 5

Observeren uw urine. Een overmaat aan B-vitaminen is snel bewusteloos zoals meer water wordt gedronken. Bijgevolg, hoge sterkte producten vaak urine kleur wijzigen. Volgens de Harvard Medical School annuleertekenzwenking"B-vitaminen urine een fluorescerende geelgroene kleur." Als dit het geval is, kunt u uw huidige product vervangen door een minder krachtige formule, maar zorgen dat ten minste B5 uitmaakt op maar liefst 100% de gevestigde dagwaarde.


gerelateerde artikelen