Tarwekiemolie, Castor olie & olijfolie op de haar

September 21

Tarwekiemolie, Castor olie & olijfolie op de haar

Je haar in goede conditie te houden kunnen een uitdaging, vooral wanneer u regelmatig gebruik van styling producten en processen. De verzengende hitte van de zomer en de drogende kou van de winter kunnen ook haar schade veroorzaken. Houd uw haar gezond met een at-home oliebehandeling, die kan Voeg vocht en glans tegen een relatief lage prijs.

Waarom moet je haar olie

Dagelijkse routines, zoals kammen en borstelen van je haar en de blootstelling aan de elementen, kun je haar droog en beschadigd. Gezond, glanzend haar moet veel vocht, en oliën van je haar is een goede manier te houden gehydrateerd van boven naar beneden. Tarwekiemen, en castor en olijfolie hebben eigenschappen die ertoe bijdragen dat je haar gezond te houden.

Tarwekiemolie

Tarwekiemolie komt uit de kiem van Tritium vulgare, anders bekend als tarwe. Het beschikt over een hoog gehalte aan vitamine E, die is een essentieel vetzuur. Voor haar, kan de olie bezuinigen op kroezen, en helpen elimineren gespleten haarpunten en statische.

Castor olie

Castor olie komt uit de zaden van de plant castor, die afkomstig uit Afrika en India is. Castor olie wordt gebruikt in haren en huid producten. Natuurgeneeskundige artsen gebruiken castor olie te stimuleren het immuunsysteem om te helpen bij het bestrijden van infecties, meldt de American Cancer Society.

Olijfolie

Olijfolie bevat gezonde vetzuren en antioxidanten die helpen om te voorkomen dat bepaalde soorten ziekten. Olijfolie is rijk aan vitamine A, B, C, D en E. Het is de hoge vitamine E-inhoud dat deze olie nuttig maakt voor de bestrijding van het verouderingsproces. Olijfolie van hoge vetzuur inhoud helpt om te houden van huid en haren soepel en elastisch.

Hoe te doen een hete oliebehandeling

Een hete olie worden behandeld vóór het wassen van je haar gebruiken ter bestrijding van droog haar. Met haar olie gaat een beetje een lange weg. Een paar druppels olie van toepassing op de Palm van uw hand en wrijf je handen samen om het opwarmen. Gelden de olie voor je haar, zachtjes messaging het door. Laat de olie in je haar blijven ongeveer vijf minuten, dan wassen. Na verloop van tijd vindt u welke olie werkt het beste voor uw haartype.


gerelateerde artikelen