Wat blauwe lippen wordt aangegeven in een tien-jarige jongen?

September 28

Wat blauwe lippen wordt aangegeven in een tien-jarige jongen?

Veranderingen in huidkleur, vooral blauwe lippen, in een kind kunnen aangeven, is het tijd om uit een zwembad, maar deze wijzigingen kunnen ook duiden op meer ernstige aandoeningen van de gezondheid. Als u wat weet te zoeken, kunt u bepalen of uw zoon blauwe lippen iets zijn te vrezen of hij gewoon moet om op te warmen. Neem contact op met een arts als uw kind voorwaarde niet duidelijk omhoog in een korte periode.

Langdurige blootstelling aan koude

Een van de meest voorkomende oorzaken van blauwe lippen bij kinderen is de langdurige blootstelling aan koude, vooral koud water. Volgens de gezondheid van de kinderen daalt de lichaamstemperatuur van een kind snel in het water, met name in het water kouder dan 70 graden Fahrenheit. Als uw zoon's lippen blauw tijdens het zwemmen, is het een teken dat zijn lichaam is bloed van zijn huid weg te trekken zodat zijn vitale organen ook warm. Haal hem uit het water, gedroogd uit, en gewikkeld in een handdoek of deken.

Astma-aanval

Een andere oorzaak van blauwe lippen in een 10-jaar-oude jongen zou een astma-aanval. Wanneer het bloed direct onder de huid niet voldoende zuurstof krijgt, wordt de huid blauw. Het effect is vooral merkbaar in de weefsels van het lichaam dat normaal gesproken roze verschijnen of rood zijn, zoals de lippen. Een astma-aanval ernstig genoeg is om te veroorzaken blauwe lippen is een medische noodsituatie. Tieners gezondheid beveelt 911 bellen of ga naar de SEH. Zelfs als uw zoon geen astma, zou moeten u blauwe lippen of huid gepaard met problemen met ademhaling als een noodsituatie behandelen.

Hart Kik

Blauwe lippen in een 10-jaar-oude jongen kunnen ook duiden op een hart geruis. Hart gemompel optreden als gevolg van abnormale bloedstroom in het hart. Blauwe lippen kunnen duiden op een ernstige hart gemompel waarvoor medische interventie. Andere symptomen aan horloge voor zijn ongewone zwelling of water retentie, ongewoon zweten, pijn op de borst en ademhalingsproblemen. Al deze kan ook duiden op andere ernstige aandoeningen. Meteen medische hulp zoeken.

Kroep

Blauwe lippen bij kinderen kunnen aangeven kroep, een infectie ernstige repertoire. Volgens de American Family Physician, is kroep een jeugd ziekte die kinderen van kindertijd tot en met 12 jaar oud kan teisteren. Gebruikelijke symptomen zijn low-grade koorts, piepende ademhaling en een blaffende hoest. Ernstiger systemen omvatten een blauwige tint op de lippen en nagels, snel of onregelmatige ademhaling, lichtfakkel neusgaten en gebruikelijke rusteloosheid. Zoals met alle blauwe lippen gepaard met moeite met ademhalen, moet u proberen dringende medische zorg.


gerelateerde artikelen