Do's en Don'ts voor innerlijke dij oefeningen tijdens de zwangerschap

September 21

Do's en Don'ts voor innerlijke dij oefeningen tijdens de zwangerschap

In de niet-zo-ver verleden, oefening tijdens de zwangerschap werd gedacht dat gevaarlijk voor moeder en baby--zeker niet de moeite waard het risico van het houden van een paar geen onnodige pond uit. De tijden zijn veranderd, echter, en OBs en verloskundigen zowel verwachten vrouwen te stimuleren deel te nemen aan een regelmatige lichaamsbeweging programma in de hele zwangerschap. Terwijl het wordt over het algemeen beschouwd als veilig, zijn er een paar dingen te overwegen bij het uitoefenen tijdens de zwangerschap, met name bij het uitvoeren van innerlijke dij oefeningen.

Stap 1

Vroeg beginnen. Als u denkt dat u wilt uitoefenen tijdens de zwangerschap dat, beginnen zo spoedig mogelijk, bij voorkeur voordat je zwanger. Als je al zwanger bent en wilt actiever, kan oefening gestart worden tijdens zwangerschap bent u slim over het. De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap raadt je heel langzaam beginnen en vermijden overexerting jezelf. Innerlijke dij oefeningen waarmee alleen uw lichaamsgewicht als weerstand zijn een goede plaats om te beginnen.

Stap 2

Niet uitvoeren van innerlijke dij oefeningen die een hoge mate van evenwicht vergen. Als je buik groeit, worden uw wijzigingen van het zwaartepunt en evenwicht problemen kunnen resulteren. Vasthouden aan een stevig object zoals een teller of de wand bij het uitvoeren van innerlijke dij oefeningen in de staande positie, zoals poort zwaait of staande been liften.

Stap 3

Oefening regelmatig. De enige manier om resultaten te krijgen is voor het uitvoeren van innerlijke dij oefeningen op een regelmatige basis. Oefeningen kunnen veilig worden uitgevoerd twee tot vier keer per week met ten minste 48 uur tussen trainingssessies. Regelmatige lichaamsbeweging is ook minder stress voor uw baby dan sporadische trainingssessies.

Stap 4

Negeer niet pijn of ongemak tijdens de oefening. Tijdens de zwangerschap releases uw lichaam hormonen waardoor de laksheid in het delen van uw lichaam die worden geƫxploiteerd door innerlijke dij oefeningen, met name de heupen en het bekken, brengen je groter risico voor schade in deze gebieden. Pubica schaambeen dysfunctie is een aandoening die vaak onder zwangere vrouwen waarin de ligamenten die het schaambeen bijeenhouden worden uitgerekt. Dit resulteert in een unstable bekken gezamenlijke en, vaak tijden, matige tot ernstige pijn. Innerlijke dij oefeningen kunnen deze aandoening verergeren en moeten worden vermeden als u vermoedt dat u lijdt EPD.

Stap 5

Niet uitvoeren van innerlijke dij oefeningen die vereisen dat u na uw eerste trimester op uw rug liggen. Het gewicht van uw baarmoeder en baby kan druk op tegen bloedvaten, beperking van de bloedstroom tot u en uw baby.

Waarschuwingen

  • Als u ervaring van duizeligheid, pijn op de borst, spierzwakte of bloeden stop oefening onmiddellijk medische hulp inroepen.

Tips

  • Raadpleeg uw OB of vroedvrouw om ervoor te zorgen u en uw baby gezond genoeg om te blijven oefenen. Deelnemen aan een vijf tot 10 minuten warming-up voorafgaand aan de training van uw innerlijke dij om ervoor te zorgen dat je lichaam wordt voorbereid op de oefening. Uw warmup kunt opnemen wandelen, marcheren in plaats of enige andere activiteit die geleidelijk uw hartslag verhoogt.

gerelateerde artikelen