Huis gezondheidszorg voordelen & nadelen

August 20

Huis gezondheidszorg voordelen & nadelen

Feiten gecompileerd door de nationale vereniging voor thuiszorg & Hospice blijkt dat 7,6 miljoen permanent gehandicapten en chronisch of terminaal zieke personen in de Verenigde Staten thuiszorg ontvangen. Hoewel de meerderheid van de ontvangers van de thuiszorg over de leeftijd van 65 jaar, zijn velen geloosd van ziekenhuizen thuiszorg zodat ze kunnen blijven ontvangen van de rehabilitatie zorg die ze nodig hebben. Maar ondanks een aantal duidelijke voordelen biedt thuiszorg ook enkele nadelen.

Financiële

Een van de grote voordelen van de thuis gezondheidszorg is dat het kost minder dan het houden van een patiënt in het ziekenhuis. Huis gezondheidszorgberoeps bieden een volledige waaier van diensten voor mensen die zijn ontslagen uit het ziekenhuis maar die nog behoefte hebben aan bepaalde medische diensten in heel de lengte van hun herstel.

Echter, het is belangrijk om in gedachten houden dat hoewel het plaatsen van een geliefde in een residentiële zorg faciliteit kunnen duur zijn, de kosten van thuiszorg kan oplopen na verloop van tijd. Statistieken verzameld van een enquête voor 2008 door de nationale vereniging voor privé plicht tonen aan dat de thuis gezondheidszorg $22.37 per uur gemiddeld kosten. Wat lijkt het goedkoopste alternatief op eerst kunt snel maximaal tijdens de berekening van de kosten van het blijven handhaven van een huis, familie ontbreken leden in de werk te helpen, en de kosten van meer diensten en zorg als nodig. Vaak behoeften iemands lichamelijke wijzigen of toenemen in de tijd, uiteindelijk het maken van thuiszorg onpraktisch.

Onafhankelijkheid

Wat veel mensen graag over thuiszorg is dat het mogelijk een patiënt maakt te herstellen in het comfort en de veiligheid van haar eigen huis. Patiënten ontvangen geïndividualiseerde zorg ontworpen om te voldoen aan hun specifieke behoeften. In veel gevallen, thuiszorg vertragingen de noodzaak voor gezinnen te plaatsen van een bejaarde geliefde in een verpleegkundige zorg faciliteit. Handhaving onafhankelijkheid is een ander belangrijk voordeel die gezondheid (thuis) diensten aanbieden.

Hoewel deze alternatief geeft een individu en zijn familie meer controle over het soort zorg ontvangen, een programma van de thuiszorg wilt werken met succes, moet iemand verantwoordelijk voor het vinden en coördinatie van de benodigde services, samen met het uitzoeken van de kosten.

Aan de andere kant van het argument, hoewel sommige mensen beter in een vertrouwde omgeving doen, kunnen andere personen uiteindelijk afgezonderd en verteren allermeest hun tijd slapen in bed. In deze gevallen, misschien een senior communautaire instelling zoals een begeleid wonen voorziening of verpleeghuis wel een betere optie.

Kwaliteit van de zorg

Een ander belangrijk voordeel van thuiszorg is dat een persoon krijgt one-on-one aandacht, iets ze niet zou krijgen als een inwoner in een ziekenhuis of de inrichting van de verpleging. In een faciliteit, verpleegkunde is een enkele medewerker vaak verantwoordelijk voor zorg voor 10 of meer inwoners.

Aan de andere kant, in tegenstelling tot de vergunde verpleging faciliteiten, die worden gereguleerd door de staat en federale wet, is thuiszorg in feite een ongereguleerde industrie. Als geen familieleden in de buurt van gaan monitor van een agentschap personeel, personen die alleen leven zijn gevoeliger voor potentiële misbruik en verwaarlozing door zorgverleners.

Familie deelname

Hulp van vrienden en familie is een andere reden waarom sommige mensen kiezen voor thuiszorg. Gezinsleden kunnen worden actief betrokken in een geliefde iemands zorg en zorg voor de persoon in zijn eigen thuisomgeving zorgt voor meer flexibiliteit. Dit kan het gemakkelijker maken te ontwikkelen van een dagelijkse routine die voor iedereen werkt. Dan weer, kan familie verzorgers die niet voldoende krijgen ondersteuning en uitstel van anderen burn-out snel. Ook kan het moeilijk te hanteren van medische noodgevallen thuis.

Beperkte keuzes

Zelfs als uw arts aangeeft dat u of een geliefde thuis gezondheidszorg moet, kunnen uw keuzes in welk agentschap te gebruiken worden beperkt door de beschikbaarheid van zorgverleners werkzaam door het Agentschap of het type van uw ziektekostenverzekering. Bijvoorbeeld, vereisen meest managed care plannen dat u thuis gezondheidszorg van een agentschap waarmee zij een contract hebben ontvangen.

Rechten van de patiënt

Volgens de Amerikaanse Department of Health and Human Services, als u een Agentschap voor de gezondheid (thuis) Medicare-goedgekeurde van dienstverrichting thuis gezondheidszorg, selecteert u recht op bepaalde rechten. Een groot voordeel is dat de gezondheidszorg Agentschap u een kopie van uw zorgplan geven moet, waarin de soorten diensten worden geleverd, evenals hoe vaak u kunt verwachten om deze diensten te ontvangen.

Gezondheid (thuis) uitzendkrachten moeten bovendien uw persoonlijke eigendom met respect behandelen. Als dat niet het geval is, hebt u het recht om een klacht bij het Agentschap of een enquête staat agentschap. Dit is ook de procedure als u geen behandeling volgens uw zorgplan of als een medewerker van het Agentschap respectloos naar u fungeert. Tot slot hebt u het recht om een familielid of andere voogd die handelen namens u, bent u niet in staat om dit te doen.


gerelateerde artikelen