Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

August 9

Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

Plantaire fasciitis is een van de meest voorkomende voetproblemen ervaren door Amerikanen. De American Academy of Orthopaedic chirurgen stelt dat ongeveer 2 miljoen mensen in de Verenigde Staten behandeld voor dit gezondheidsprobleem elk jaar. In de meeste gevallen kunnen de conservatieve behandelingsmethoden helpen oplossen van de pijn en andere symptomen die gepaard gaan met deze aandoening. Bepaalde voedingsmiddelen wellicht nuttig bij de behandeling van de plantaire fasciitis, maar je moet altijd met uw arts spreken voordat u deze natuurlijke behandeling aanpak.

Over Plantaire Fasciitis

Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

Uw plantaire fascia is een dikke band van weefsel dat op de onderkant van je voet bevindt zich. U kunt in dit weefsel absorberen de schokken die is gekoppeld aan het wandelen, lopen en andere activiteiten. Naarmate je ouder worden, kan de plantaire fascia verliest een deel van zijn schokabsorberend effecten, die leiden dit weefsel tot kunnen te worden ontstoken en pijnlijk. In sommige gevallen merkt op de website van de huisarts, de plantaire fascia kan scheuren, veroorzaakt hevige pijn en verzwakking. Overgewicht en diabetes zijn twee andere belangrijke risicofactoren voor het ontwikkelen van deze aandoening.

Een nuttige aanpak van voeding

Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

Omdat sommige gevallen van plantaire fasciitis leiden ontsteking van de plantaire fascia tot, profiteren kunt u van het consumeren van voedingsmiddelen die helpen verminderen ontsteking en zwelling in uw hele lichaam. Gecertificeerd volgens voedings adviseur Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," enkele van de meest nuttige voedingsmiddelen in het verminderen van ontstekingen zijn rijk aan essentiƫle vetzuren, zoals haring, makreel, zalm en sardines. Andere gunstige levensmiddelen voor dit gezondheidsprobleem bevatten papaja, ananas, spinazie, bosbessen en aardbeien.

Een gunstige voedsel

Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

Sardines mogelijk een gunstig voedsel in het verminderen van ontstekingen in uw hele lichaam, met inbegrip van uw plantaire fascia. Sardines zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van omega-3 vetzuren, volgens de Cleveland Clinic. Omega-3 vetzuren behoren tot de meest krachtige anti-inflammatoire agenten en hebben al lange tijd gebruikt bij de behandeling van een verscheidenheid van inflammatoire voorwaarden. Sardines zijn ook een rijke bron van selenium, vitamine D, vitamine B-12 en eiwit.

Overwegingen

Voedingsmiddelen die Plantaire Fasciitis helpen

Plantaire fasciitis is geen levensbedreigende gezondheidsprobleem, hoewel het kan aanzienlijk afbreuk doen aan uw vermogen om uw gebruikelijke en gebruikelijke dagelijkse activiteiten uitvoeren, met inbegrip van werk en recreatieve activiteiten. Vermijd zelf behandelen uw plantaire fasciitis met behulp van natuurlijke behandeling maatregelen zoals dieet en voeding tot je met een professionele licentie gezondheidszorg over de risico's, voordelen en beperkingen van deze aanpak spreekt. Verder wetenschappelijk onderzoek bewijs mogelijk moet onderzoeken van de ware doeltreffendheid van levensmiddelen in het verleden gebruikt bij de behandeling van plantaire fasciitis.


gerelateerde artikelen