Hoe een infectie na een Cut te behandelen

August 17

Hoe een infectie na een Cut te behandelen

De meeste kleine bezuinigingen genezen binnen een paar dagen, tenzij ze worden besmet. Zelfs kleine krassen kunnen bacteriën, virussen en parasieten in het lichaam die leiden ernstige en zelfs levensbedreigende infecties, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen tot kan. Het eerste teken van infectie is vaak pijn, die verergert na de eerste dag of twee, merkt de Merck Manual. Later, het besmette gebied wordt rood, warm en gezwollen, en het pus kan afvoeren.

Stap 1

De besmette cut zorgvuldig onderzoeken. Zoek naar puisten of kookt die eruit zien als spin bijt of bultjes die rood, warm, gezwollen en pijnlijk zijn; Deze symptomen kunnen duiden op een MRSA of methicilline-resistente Staphylococcus aureus, huidinfectie die gemakkelijk aan anderen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention verspreiden kan.

Stap 2

Neem uw temperatuur met een thermometer. Een koorts---meestal een mondelinge temperatuur hoger dan 101 graden Fahrenheit in een volwassene---wijst op een meer serieuze wondinfectie.

Stap 3

Dekking van een open of zuig wond met een steriele pleister en wassen van uw handen. Geen pop, afvoer of gedesinfecteerd zelf omdat de infectie zich aan anderen verspreiden kan en, als het wordt veroorzaakt door MRSA, het zal moeilijk te behandelen.

Stap 4

Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor instructies. Afhankelijk van uw klachten, leeftijd, temperatuur en algemene gezondheid, evenals de locatie en diepte van de wond, kan u worden geadviseerd behandeling thuis blijven of gaan naar de kliniek voor behandeling.

Stap 5

Volg uw zorgverzekeraar de aanwijzingen zorgvuldig. Als de snede is niet diep, maar u hoeft niet een koorts of tekenen van een MRSA-infectie, u kan worden geadviseerd om toepassen van antibioticum crème of toepassen van de warme, natte kompressen meerdere malen per dag totdat de wond geneest. Echter, indien een MRSA-infectie wordt vermoed, uw zorgverzekeraar mogelijk moet uitvoeren een I & D---incisie en drainage---onder steriele condities, volgens de CDC. Voor een I & D, de zorgverzekeraar reinigt en numbs het getroffen gebied op de kliniek of meldkamer. Met een steriel scalpel, maakt ze een knip- of incisie in de besmette wond zodat de pus kan afvoer uit. Na het schoonmaken de drainage van de huid, plaatst ze een steriel verband over de wond te beschermen. In sommige gevallen, zij zal ook voorschrijven antibiotica te elimineren van de infectie, maar vaak de I & D is voldoende.

Stap 6

Neem alle voorgeschreven antibiotica volgens uw zorgverzekeraar de instructies, zelfs als de infectie lijkt te worden steeds beter. Als u de medicatie stopt zonder het nemen van de volledige cursus, de bacteriën zullen niet worden geëlimineerd uit uw systeem en kunnen resistent worden tegen het antibioticum dat u nemen, waardoor de infectie moeilijker te behandelen.

Stap 7

Neem contact op met uw zorgverzekeraar weer als er geen verbetering na 48 uur na behandeling met antibiotica. Kan het nodig zijn voor uw zorgverzekeraar te wijzigen van antibiotica of afvoer van de infectie weer.

Waarschuwingen

  • Een huidinfectie kan zich uitbreiden naar de beenderen en gewrichten. Kinderen onder de leeftijd van drie en particulieren met bepaalde voorwaarden, met inbegrip van artritis, sikkelcelanemie en diabetes hemofilie, lopen verhoogd risico op het ontwikkelen van infecties, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen.

Tips

  • Om te verhinderen dat een verlaging besmet te raken, schoon met water en zeep na u het bloeden besturen. De eerste dressing die u toepassen moet steriel zijn. Neem contact op met uw zorgverzekeraar als u niet in staat om de wond grondig schoon door uzelf, volgens de American Academy of Orthopaedic chirurgen.
  • Vermijd het schoonmaken van een verlaging met alcohol, peroxide of jodium als deze stoffen schade aan kwetsbare weefsels veroorzaken kunnen, merkt de Merck Manual.

Wat die u nodig hebt

  • Steriele pleister
  • Water en zeep
  • Antibioticum crème
  • Thermometer

gerelateerde artikelen