Infrarood sauna's werken om gewicht te verliezen?

February 22

Infrarood sauna's werken om gewicht te verliezen?

Infrarood sauna's kunnen resulteren in u verliezen van gewicht voor een korte periode van tijd. Helaas, dit gewichtsverlies heeft geen invloed op de hoeveelheid vet op je lichaam, je spierkracht of Toon uw algemene lichamelijke conditieniveau. Infrarood sauna's hebben een paar voordelen, maar verhoogde fitness is niet een van hen.

Voordelen van een Infrarood Sauna

Infrarood sauna's zijn ontspannen na een stressvolle dag of training. Infrarood sauna's verminderen de spanning in je spieren en helpt die uw lichaam uit een aantal giftige stoffen via je zweetklieren zweet. Terwijl u de sauna met een gevoel van goede gezondheid en welzijn verlaten, is dit de limiet van de voordelen van een infrarood sauna's.

Sauna's en Weight Loss

Infrarood sauna gewichtsverlies is het gevolg van transpiratie. De hitte in de sauna maakt dat je zweet overvloedig, zodat je lichaam een aanzienlijke hoeveelheid vloeistof verliest. Dit vochtverlies is wat de oorzaak van het verlies van het gewicht. De hitte niet de snelheid van uw metabolisme verhogen, noch is het verminderen van de grootte of het nummer van obesitas, of vet, cellen in je lichaam.

Gevaren van sauna 's

Infrarood sauna's niet het verhogen van uw metabolisme, maar ze verhogen uw kansen voor gezondheidsproblemen. Langdurige sessies in sauna's kunnen zet je risico voor hitteberoerte, brandwonden en uitdroging. Als u regelmatig met sauna's voor gewichtsverlies, bent u riskeren ernstige complicaties. Hierbij mag brein zwelling, hypovolemische shock, lage bloeddruk, beroerte en cardiovasculaire problemen. Raadpleeg uw arts voordat u een sauna hebt u gezondheidsproblemen zoals diabetes, ziekte of hart nierproblemen.

Conclusie

Infrarood sauna's moeten niet worden gebruikt om gewicht te verliezen. Ze zijn ineffectief, gevaarlijke en fatale gevolgen als gebruikt uitsluitend om deze reden kon hebben. Sauna's moeten worden alleen gebruikt voor ontspanning en stress relief. Praat met uw arts over een gezond het eten plan en een oefenprogramma als u probeert om te afvallen; de niet-medische bewezen gewichtsverlies en-methoden zijn dieet en lichaamsbeweging.


gerelateerde artikelen