1200 calorieën dieet met behulp van de voedselpiramide

September 17

1200 calorieën dieet met behulp van de voedselpiramide

De voedselpiramide is een tool ontwikkeld door het Amerikaanse ministerie van landbouw om te helpen Amerikanen eten een gezonder dieet. Wanneer u uw voedselinname te slechts 1200 calorieën als onderdeel van een plan van het gewichtsverlies beperken, wordt het essentieel dat u voedsel keuzes op basis van hun calorie- en nutritionele inhoud maken. Met behulp van de voedselpiramide is een gemakkelijke manier om te visualiseren precies welk voedsel te richten op, en wat voedsel te vermijden.

Gewicht verlies Calorie bereiken

De National Institutes of Health stelt dat eten van 1200 calorieën per dag passende bent u een vrouw probeert om gewicht te verliezen. Een dieet met die weinig calorieën is niet geschikt voor een man, als hij moet een minimum van 1500 calorieën per dag om gezond te blijven en nemen in adequate voeding eten. De aanbevolen calorieën voor de mannen en vrouwen varieert sterk--van 1600 voor een vrouw ouder dan 50 tot meer dan 2.500 voor een jonge man met een hoge activiteitenniveau. Snijden je calorieën uit het aanbevolen niveau zal waarschijnlijk resulteren in gewichtsverlies.

Beschrijving

De voedselpiramide geeft u een gids op hoe te om de hele dag gezond te eten. Beginnend met granen aan de ene kant en vlees en bonen anderzijds, vertegenwoordigt elke sectie van de piramide een groep van verschillende voedsel. Het middelste gebied zijn fruit, groenten en melk. De dunste splinter van de piramide is het gedeelte van de olie. Verdeel uw calorieën onder de zes groepen, gericht op eten meer voedsel uit granen, fruit en plantaardige stappen en de lagere-calorie-opties te kiezen in de andere drie groepen.

Granen, fruit en groenten

Ongeveer de helft, of 600, van je 1200 calorieën uit de groep granen, fruit en groenten eten. Deze voedingsmiddelen zijn vitamine-rijke, lager in calorieën en bevatten belangrijke anti-oxidanten om te houden van uw immuunsysteem sterk. Bosbessen op havermout, veggie-rijke salades en geroosterde wortelgroenten bevatten minder dan 200 calorieën. Iedere voedingsgroep in ten minste twee van uw dagelijkse maaltijden opnemen. Gebruik ingeblikt, bevroren of vers fruit. Kiezen verse groenten, indien mogelijk. Gebruik alleen natriumvrij ingeblikte en bevroren groenten. Vermijd witte, geraffineerde meel en kies donker brood, volkoren bloem tortilla's en geraspte granen te vullen.

Vlees, zuivel, bonen, vetten

Vul de rest van uw calorie-uitkering met voedingsmiddelen uit de groep vlees en bonen, zuivelproducten en vetten. Bonen zijn rijk aan vezels en eiwitten, waardoor ze een natuurlijke keuze voor weight-loss. 1/2 kopje Great Northern bonen, die ongeveer 100 calorieën heeft, combineren met 1/2 kopje rijst. Vermijd rood of gebakken vlees. Bakken, roosteren, pocheren of grill stukken kip, een 76-calorie kip drumstick met verse kruiden kruiden. Eieren zijn caloriearm en eiwitrijk. Eet alleen verminderd vetgehalte of vetvrij zuivel. Vermijd boter aan voedsel toe te voegen. Gebruik canola- of olijfolie indien nodig.

Overwegingen

Eten van 1200 calorieën laat per dag geen veel discretionaire calorieën. Wanneer u een levensmiddel dat is niet een gezonde keuze wenst, weeg je verlangen naar dat voedsel tegen het verblijf op uw calorie-plan. Vinden caloriearm behandelt zoals een gingersnap koekje en een lepeltje vanille bevroren yoghurt in plaats van een chocolate chip cookie. Leren om te genieten van fruit als dessert en een dessert met jello suikervrij en vers fruit.


gerelateerde artikelen