De beste Plan van het gewichtsverlies voor Senior vrouwen

September 5

De beste Plan van het gewichtsverlies voor Senior vrouwen

Hormonale veranderingen, een calorierijke dieet en verminderde activiteit veroorzaakt gewichtstoename in senior vrouwen. Gewichtstoename lijkt ook verschuiving, van andere probleemgebieden, zoals de heupen en benen, en aan de buik. Gelukkig kunnen een paar veranderingen in levensstijl bevordering van gewichtsverlies en kunt gebruiken bij het handhaven van een gezond gewicht.

Senior vrouwen Fitness

Oudere vrouwen in goede gezondheid moeten ten minste 150 minuten lichaamsbeweging per week, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Een andere optie is een 75 minuten van krachtige aërobe activiteit per week.

Gebruik een schaal van 1 tot en met 10 om te beoordelen uw activiteitenniveau, met 10 als de meest krachtige activiteit. Voor matige activiteit, u bent op een 5 of 6 en nog kunnen praten of zingen een lied. Krachtige activiteit is een 7 of 8 op de schaal van de intensiteit; uw hartslag is hoog en u niet in staat om te spreken van meer dan een paar woorden. Altijd contact op met uw arts voordat u begint een nieuwe fitness-programma.

Krachttraining

Je moet ook sterkte opleidingsactiviteiten ten minste twee dagen per week, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Krachttraining zal u verhinderen verliezen spier naarmate u ouder. Het volledige voordeel van krachttraining door acht tot 12 herhalingen te vullen totdat het is moeilijk om een herhaling te voltooien zonder de help-informatie ophalen Het opheffen van gewichten, zijn weerstand banden, zware tuinieren of yoga voorbeelden van sterkte opleidingsactiviteiten voor oudere vrouwen.

Dieet-aanpassingen

Als je leeftijd, vertraagt uw stofwisseling. Dit veroorzaakt gewichtstoename bij vrouwen. De gewichtstoename van strijd met behulp van een verminderd caloriedieet. Dieet voorschriften zal variëren door lengte en gewicht, echter. MayoClinic.com biedt haar gezonde piramide Tool, waardoor vrouwen om dagelijkse calorie en bediening vereisten te berekenen. Als algemene regel moet u consumeren van fruit, groenten en volkoren koolhydraten. Magere eiwitbronnen, zoals noten en zoetwatervis, worden ook gegeten. Vetten worden geconsumeerd in matiging, echter, moeten afkomstig zijn van gezonde bronnen, zoals olijfolie.

Gewichtsverlies bevordering van voedingsmiddelen

Als vrouwen ouder worden, is buikvet een veelvoorkomend probleem. Enkelvoudig onverzadigde vetten consumeren kan bestrijden dit probleem door het verhogen van uw basaal metabolisme. Voedingsmiddelen die rijk zijn in dit soort vet bevatten pinda's, avocado's en amandelen. Plantaardige oliën, zoals canola-olie en olijfolie, zijn een paar andere opties. Aanvulling van hoog-vet voedsel, zoals boter, met deze gezonde opties voor verhoogde vetverbranding.


gerelateerde artikelen