Hoe te te nemen nonisap voor Weight Loss

June 9

Hoe te te nemen nonisap voor Weight Loss

De noni vrucht, ook bekend als wild pine of Indische moerbei, is inheems in eilanden in de Stille Oceaan. Volgens de American Cancer Society, wordt noni vrucht gebruikt in Polynesische volksgeneeskunde als een kruidenmiddel. Verschillende bedrijven de markt nonisap als hulp bij afslanken, maar weinig wetenschappelijk bewijs ondersteunt deze claims. Nonisap is bekend voor zijn rijk aan anti-oxidanten, die helpt het lichaam beschermen tegen vrije radicalen en toxines. Afslanken vereist een calorie tekort te maken door verbranding van meer calorieën dan je dagelijks eet. Met inbegrip van nonisap in uw voedingsplan voorschrijven een dosis van anti-oxidanten; maar een gezonde, evenwichtige voeding en lichaamsbeweging nodig om gewicht te verliezen.

Stap 1

Praat met uw arts voordat u begint een gewicht-verlies programma met nonisap. Vragen over mogelijke drug-interacties, complicaties en bijwerkingen geassocieerd met nonisap.

Stap 2

Bezoek uw lokale biologische winkel en kruidenierswinkel of gezondheid van voedsel. Koop biologische noni SAP Voorkom conserveringsmiddelen die kunnen invloed hebben op de gezondheidsvoordelen van het SAP.

Stap 3

Drink 2 oz. van nonisap per dag om te profiteren van de voordelen van zijn antioxiderende eigenschappen. Hebben een 1-oz. portie in de ochtend en een ander 1-oz. die zijn tewerkgesteld in de avond.

Stap 4

Blend nonisap met je favoriete fruitsap naar smaak toevoegen.

Stap 5

Verminderen uw calorie-inname tot een tekort. Uw calorieën via een dagboek voedsel opnemen. Het controleren van uw calorie-totalen voor drie dagen. Aftrekken 500 van uw gemiddelde inname voor de berekening van de calorieën nodig om ongeveer 1 pond per week verliezen.

Stap 6

Eet gezond voedsel. Het consumeren van voedingsmiddelen in hun natuurlijke vorm, zoals mager vlees, eieren, vis, magere zuivelproducten, gezonde vetten, zoals avocado en olijfolie, hele granen, groenten en fruit. Het eten van natuurlijke voedingsmiddelen helpt houden je voelen vollediger langer zodat je minder calorieën consumeren.

Stap 7

Oefening regelmatig om te branden calorieën en bevordering van gewichtsverlies. Deelnemen aan full-body-krachttraining workouts drie keer per week te verhogen mager spier massa en boost metabolisme. Deelnemen aan 30 tot 45 minuten van cardiovasculaire oefening vier dagen per week naar het opgeslagen lichaamsvet verbranden.


gerelateerde artikelen