5 things die You Need to Know About Lorazepam

January 22

Angstig over het nemen van een kalmerend middel?

Lorazepam is een kalmeringsmiddel benzodiazepine, voornamelijk voorgeschreven voor aanhoudende en storend angst. Het werkt door het vertragen van het centrale zenuwstelsel en produceren een algemeen gevoel van sedatie. Uw arts kan ook voorschrijven Lorazepam voor andere aandoeningen, met inbegrip van Prikkelbare darmsyndroom, epilepsie en slapeloosheid. Sommige artsen raden zelfs Lorazepam voor patiënten ervaren symptomen van alcohol terugtrekking.

Rustig volgen van uw arts advies

Eerst en vooral, pas u deze drug wanneer het u wordt voorgeschreven door uw arts. Houd uw arts en apotheker op de hoogte over alle andere medicijnen die u neemt. Wanneer u de drug studietraject, beperken uw rijden of andere activiteiten waarvoor u alert en gecoördineerd. Dit is zeer belangrijk omdat Lorazepam extreme slaperigheid kan veroorzaken. U wilt verder minimaliseren de slaperigheid, alcoholgebruik te beperken. Uw gebruik van sigaretten en andere tabaksproducten die de effectiviteit van de Lorazepam beperken.

Risico's nemen niet de moeite waard

Mensen met een gevestigde allergie voor andere benzodiazepines, zoals Xanax, Librium, Tranxene, Valium of Serax, moeten niet het nemen van Lorazepam. Ook, aangezien de Lorazepam kan geboorteafwijkingen veroorzaken, het mag niet worden genomen door zwangere vrouwen. Als je borstvoeding geeft, zal uw arts voorschrijven van de kleinste dosis mogelijk en verzoek u te nemen van uw kind zorgvuldig voor eventuele reactie. Terwijl Lorazepam is gebruikt voor de behandeling van aanvallen bij kinderen, er is niet veel onderzoek over hoe het kinderen beïnvloedt. Daarom wordt het niet vaak gebruikt voor kinderen. Ten slotte, Lorazepam kan gevaarlijk zijn voor mensen met bepaalde aandoeningen, zoals glaucoom, astma, emfyseem, bronchitis, chronische obstructieve pulmonaire stoornis, nieraandoeningen, leveraandoeningen, depressie of een geschiedenis van drugs en alcohol verslaving. Hebt u een geschiedenis van een van deze voorwaarden, praat met uw arts over de risico's voordat Lorazepam.

Zorgelijk bijwerkingen

Lorazepam komt niet zonder bijwerkingen. Sommige van de meer ernstige bijwerkingen van Lorazepam omvatten hallucinaties, flauwvallen, suïcidale gedachten, ernstige depressie, agitatie, vijandigheid en agressief gedrag. Onnodig te zeggen, als u deze effecten ondervindt, contacteer uw arts onmiddellijk. Vaker bijwerkingen kunnen zijn slaperigheid, duizeligheid, slechte coördinatie en onduidelijke spraak. Het is belangrijk om te beseffen dat deze bijwerkingen intenser zijn kunnen en langer duren als je ouderen.

Afhankelijkheid is een reële zorg

Aangezien het langdurig gebruik van Lorazepam kan leiden tot afhankelijkheid, voorschrijven de meeste artsen het voor korte perioden. In het algemeen wordt gebruik meer dan vier maanden afgeraden, omdat het lichaam kan tolerantie opbouwen en grotere hoeveelheden nodig voor hetzelfde effect. Als u op Lorazepam voor een tijdje geweest bent, kan je lichaam af te hangen van het hebben geleerd. Bijgevolg, wanneer u met Lorazepam stopt, treden ontwenningsverschijnselen, zoals tremoren, zweten, spierkrampen, maagpijn, braken, vreemd gedachten of gedrag en inbeslagneming. Deze effecten te minimaliseren door het werken met uw arts om de conus af de dosering geleidelijk.


gerelateerde artikelen