Olijfolie Leave-In haar & hoofdhuid behandeling

February 8

Olijfolie Leave-In haar & hoofdhuid behandeling

Oliën zijn een essentieel onderdeel voor mensen met droog haar en hoofdhuid, en niets is toegankelijker dan olijfolie. Olijfolie is dik en meer hydraterende dan crème gebaseerde opties en vermag jas haren van buiten naar binnen in plaats van gewoon zit op de top van het. Het levert onverdund vocht verzacht en bevordering van genezing, of je ervaart niet aflatende frizz of roos. RAID uw pantry weer soepel en handelbaar haar met olijfolie.

Voordelen

Olijf olie hydrateert diep haar ter bevordering van de gladheid en glans. In tegenstelling tot crèmes en siliconen die het haar voor tijdelijke resultaten Coat, olijfolie is volledig opgenomen in de cuticle voor een blijvend effect, en het is effectief voor alle haartypes. Mensen met droog en grof haar vinden dat het verbetert glans en beheerbaarheid. Het versterkt haar dat beschadigd is als gevolg van warmte of chemische verwerking en kalmeert de hoofdhuid, waardoor het een ideale behandeling voor roos.

Behandeling van de diep-Conditioning

Het toepassen van olijfolie als de behandeling van een diep-airconditioning is de beste manier om onmiddellijke resultaten te zien. Jas je haar in olijfolie van wortel tot uiteinde en kam het met een wide-kam het gelijkmatig te verdelen. Trek een douchekapje over uw haren en dragen de behandeling 's nachts als je kunt. Als dat niet het geval is, wacht voor een minimum van 30 minuten. Voor een diepe behandeling, wikkel een handdoek warm van de droger rond de douche dop. De warmte bevordert de absorptie. Spoel de behandeling uit je haar en masseer een zachte shampoo in de wortels voordat het weer spoelen. Dit verwijdert zware residuen uit je haar zonder het uitdrogen. Zachtjes handdoek droog en stijl het zoals gewoonlijk. Toepassing van deze behandeling voor beschadigd haar wekelijks of één keer per maand voor haar dat is in goede staat.

Leave-In Conditioner

Olijfolie temt kroezen en flyaways terwijl het toevoegen van glans wanneer toegepast op droog haar. Giet een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid olijfolie in de palm van uw hand en glad het voorzichtig over je haar, het vermijden van de hoofdmap om te voorkomen dat een zware blik. Het kan ook helpen om ontwar natte haren na een regenbui. Het door haar te glad terwijl drijfnat en kam uw haar met een wide-tandkam. De olie in het haar terwijl NAT absorbeert, en er is minder kans op het gewicht naar beneden je haar.

Variaties

Olijfolie kunnen worden gecombineerd met andere natuurlijke ingrediënten tot doel specifieke haar bezorgdheid. Versterking zwakke haar, meng 1 ei met 1/2 kop olijfolie in een blender en toe te passen als een masker. Voor fijn haar, 1/4 kop kokosolie combineren met 1/4 kopje olijfolie en laat het 's nachts voordat het uit spoelen met warm water in de ochtend. Kokosolie is licht van gewicht en voorkomt dat je haar steeds te zwaar.


gerelateerde artikelen