Hoe kan ik een heleboel gewicht in een Week verliezen?

June 16

Hoe kan ik een heleboel gewicht in een Week verliezen?

Je lichaam vereist een bepaalde hoeveelheid calorieën te functioneren. Als u meer calorieën verbruiken dan je nodig hebt, wordt overmaat opgeslagen als vet en gewicht aanwinst optreedt. Afslanken vereist opgeslagen vetverbranding. Als u het meeste gewicht in een week verliezen wilt, moet u zich richten op de afnemende calorie-inname en lichaamsbeweging speedramp. Neem contact op met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw oefening of dieet plan, vooral als je een gezondheidstoestand hebt.

Snelste gewichtsverlies

Het snelst aanbevolen gewichtsverlies is 2 kg per week. Als je gewicht sneller dan dit verliest, misschien je mager spier massa en water gewicht, niet vet verliezen. Blijven op schema voor het uitvoeren van uw gewichtsverlies door het berekenen van uw dagelijkse calorie behoeften. Aangezien 1 pond van vet gelijk aan 3500 calorieën is, vereist 2 kg vet per week verbranden 7000 calorieën verbranden. Dit breekt tot ongeveer 1.000 dagelijkse calorieën. Maar je hoeft niet met oefening alleen calorieën te verbranden. Combineer een verminderd caloriedieet met regelmatige activiteit om te helpen u uw per gewicht-verlies doelen bereiken.

Circuit en IntervalTraining

De meeste calorieën verbrandt tijdens uw trainingssessies door cardioactiviteit zorgvuldig kiezen. Met Circuittraining branden u 30 procent meer calorieën dan met een typische krachttraining sessie, volgens het tijdschrift van de "Fitness". Deze benadering tot activiteit vereist versterking bewegingen met cardio activiteiten draaien. U kan bijvoorbeeld een kern-oefening voor twee minuten en overschakelt naar joggen gedurende twee minuten. U kiest een nieuwe spierversterkende oefening, zoals been squats voor een paar minuten, vervolgens draaien terug naar joggen. Voltooi deze routine voor een minimum van 30 minuten. Intervaltraining is een andere aanpak van de training die calorie verbranding verhoogt. Ga intervallen, tussenvoegen u lichte activiteit met krachtige uitbarstingen van activiteit. Bijvoorbeeld, in een gematigd tempo voor een paar minuten lopen en joggen in een sneller tempo voor een paar minuten.

Voedsel

Voedsel speelt een belangrijke rol in uw wekelijkse gewichtsverlies. Schaal terug op dagelijkse calorieverbruik. Bijvoorbeeld, als u nodig hebt om 1000 dagelijkse calorieën te verbranden, werken aan 500 calorieën te verbranden en gesneden 500 calorieën uit uw dieet. Minimaliseren van de consumptie van suikerhoudende dranken, zoals frisdrank, kunnen vetrijke koffie drinken en SAP snel verminderen calorieën. Swap koekjes en chips voor groenten en fruit, die rijk aan voedingsstoffen en laag in calorieën zijn. Eet voedingsmiddelen die bevatten omega-3 vetzuur, zoals lijnzaad en zoetwatervis, die het verbeteren van uw metabolisme, volgens het tijdschrift van de "Fitness". Enkelvoudig onverzadigde vetten, gevonden in avocado's en noten, ook stimuleren uw stofwisseling.

Fad diëten

Sommige fad diëten beloven snel gewichtsverlies binnen een week. Maar deze diëten zijn zelden gezond en zijn moeilijk of onmogelijk om op lange termijn. Vermijd diëten die niet bevordering van regelmatige lichaamsbeweging of vereisen dat u ernstig calorie-inname te beperken. Diëten die bevorderen eten onbeperkt kwaliteiten van voedingsmiddelen, zoals grapefruit en kool soep, moeten ook worden vermeden. Uw per gewicht-verlies doelen te bespreken met uw arts om veiligheid te garanderen.


gerelateerde artikelen