Hoeveel formule is een drankje Baby 3 maanden?

April 12

Hoeveel formule is een drankje Baby 3 maanden?

Twee dingen met betrekking tot voeding veel baby's overkomen op 3 maanden: ze een groeispurt doormaken, en beginnen slapen door de nacht zonder wakker om te eten. Terwijl je zou kunnen overslaan die 3 uur voeden, zal uw 3-maand-oude drinken meer formule bij elke voeding. Het exacte bedrag van de formule die je baby nodig heeft hangt grotendeels af van zijn gewicht.

Gewicht

Als algemene regel, moet een 3-maand-oude baby 2,5 oz. van formule per dag per pond lichaamsgewicht eten. Met andere woorden, meerdere van uw baby gewicht in ponden door 2,5 oz. te krijgen van de totale hoeveelheid ounces formule voor een periode van 24 uur. Aan het begin van 3 maanden nemen baby's in het algemeen vijf tot zeven flessen van 4 tot en met 6 oz. per dag. Aan het einde van 3 maanden, baby's extra ounce van de formule bij elke voeding nodig, maar een minder fles kunnen duren.

Signalen

Kijk naar je baby's signalen om te beslissen hoeveel te voeden haar. Uw 3-maand-oude zal eten wanneer ze honger en stop wanneer ze vol is. Wanneer je baby huilt, en de reden is niet een natte luier of irriterende, zoals temperatuur of lawaai, honger is de waarschijnlijke oorzaak. Andere signalen zijn lip smakkend, zuigen, haar handen om haar mond en draaien haar hoofd naar u wanneer u haar Wang beroerte. Wanneer uw baby voeding stopt, is ze waarschijnlijk vol. Als u klaar bent met de fles van uw baby is steeds honger, kan ze rond te kijken voor meer en gelukkig nog een fles nemen wanneer u het aanbiedt.

Ondervoeding

Niet het verkrijgen van voldoende gewicht is vaak een teken van ondervoeding. Omhoog tot 3 maanden, moet je baby krijgen 1 oz. van gewicht elke dag. Van 3 tot 4 maanden, moet je baby ongeveer 1/2 oz. per dag krijgen. Als je baby zonder duidelijke reden huilt of ten minste één natte luier zes uur niet hebben, kan hij zijn ondervoed. Fysieke tekenen van ondervoeding zijn huid die losse of rimpelige, verschijnt de zwak--- of fontanel---verschijnen verzonken in, en een baby die fungeert lusteloos en doodmoe. Neem contact op met uw arts als u bezorgd dat uw baby is niet eten genoeg bent.

Overvoeding

Voorkom overvoeding en zorg ervoor het gat op de fles tepel de juiste maat te laten de formule langzaam druppelen. Als het gat te groot is, maar de formule giet uit, is je baby meer kans om het overvoeren. Tekenen van overvoeding omvatten verkrijgen van meer gewicht dan uw arts zegt past allermeest naar de formule onmiddellijk na het drinken van het overgeven en buik pijn rechts na een voeding. Als uw baby buik pijn heeft kan ze haar benen aan haar buik en huilen trekken. Praat met uw arts als u zich zorgen maakt over overvoeding.


gerelateerde artikelen