Wat Is het lichaamsvet Percentage van Fitness modellen?

March 31

Wat Is het lichaamsvet Percentage van Fitness modellen?

De gesneden lichaamsbouw en indrukwekkende lijnen van een fitness-model zijn het resultaat van de consequente aandacht te besteden aan dieet en oefening. Één resultaat is een lichaamsvet percentage die kan aanzienlijk lager dan gemiddeld, vaak op een lijn met professionele atleten. Hoewel lichaamsvetpercentage is niet de enige belangrijke metric voor gezond lichaamsgewicht, is het nuttig voor vergelijking. Voor de gemiddelde persoon, echter is het lichaamsvet percentage van een fitness-model een onrealistisch doel.

Over lichaamsvet Percentage

Lichaamsvet percentage is een maat voor hoeveel van je lichaamsgewicht uit vetweefsel, in tegenstelling tot organen, botten en mager weefsel bestaat. Het is een betere maatstaf van gezond gewicht dan uw gewicht in ponden, omdat spieren dichter dan vet zijn. Een professioneel atleet vaak weegt meer dan een overgewicht persoon van vergelijkbare hoogte. Volgens de American Council on Exercise zijn normaal lichaam vet percentages tussen 18,5 voor 24.99 procent voor volwassen mannen en vrouwen. Merk op dat in dit geval, "normale" betekent normaal en gezond, niet het meest voorkomende percentage voor de Amerikaanse bevolking.

Over Fitness modellen

Fitness modellen verschillen van fashion modellen op het gebied van de soorten banen die zij nemen en wat ze moeten doen om die banen te krijgen. Fashion modellen streven vaak naar een blik zo dun dat ze ongezond kijken, maar fitness modellen moeten handhaven een slank lichaam met goede spieren en lijnen gedefinieerd. Als u wilt behouden dit lichaamstype, onderhouden fitness modellen een dagelijks regime van lichaamsbeweging, voeding en voeding supplementen. Veel praktijk "extreme" gewichtsverlies methoden, zoals water beperking, crash diëten en zuiveren van de voorbereiding van een aankomende schieten of uiterlijk. Deze praktijken zijn inherent ongezond en moeten niet een voorbeeld van hoe om gewicht te verliezen of te handhaven een fit en gezond lichaamsgewicht.

Lichaamsvet Percentage voor Fitness modellen

De exacte lichaamsvet percentage voor fitness modellen varieert. Een model met een natuurlijk ectomorphic frame wellicht een hogere lichaamsvet percentage dan een dikkere model, die trainen harder moest te krijgen snijden. Volgens Marc Perry, fitness expert en CEO van gebouwd mager hebben vrouwelijke modellen in vorm voor een shoot een lichaamsvet percentage tussen 15 en 17 procent. Mannelijke modellen meten in het algemeen tussen de 6 en 7 procent lichaamsvet.

Vergelijking

Het lichaam vet kostenpercentage voor fitness modellen is laag in vergelijking met een normale of gezonde scala van lichaamsvet. Volgens de Amerikaanse Raad van oefening valt het iets boven het bereik van de "essentiële vet" nodig voor lichaamsfuncties, die is 10 tot en met 13 procent voor vrouwen en 2 tot en met 5 procent voor mannen. Een fitness model laag lichaamsvet kan nog steeds invloed hebben op de gezonde functies van het lichaam, met inbegrip van een vrouw reproductieve functies. Mannelijke prestaties atleten onderhouden een lichaamsvet percentage ongeveer 6 tot en met 13 procent. Vrouwelijke atleten variëren van 14 tot 20 procent. Vanwege de gezondheidsrisico's van de handhaving van dergelijke een laag lichaamsvet percentage, volgen fitness modellen vaak de praktijken van professionele bodybuilders. Ze handhaven een atletisch lichaam gewicht voorafgaand aan een betrokkenheid, dan werk te werpen de laatste vet alleen voor de shoot.


gerelateerde artikelen