Voedingsmiddelen te vermijden met chronische Urticaria

April 23

Voedingsmiddelen te vermijden met chronische Urticaria

Allergieën en voedselintolerantie kunnen de oorzaak van uw chronische urticaria, dat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van roodachtige en itchy striemen op uw huid. Werken met een geregistreerde diëtist ervaren met voedselintolerantie kunt u vaststellen welke verbindingen in levensmiddelen trigger uw symptomen van chronische urticaria. In het algemeen, moet u voorkomen dat levensmiddelen die van conserveermiddelen, kleurstoffen en andere chemicaliën, omdat ze deel uitmaken van uw probleem kunnen. Natuurlijke voedingsmiddelen kunnen ook verbindingen die kunnen ook uw urticaria veroorzaken bevatten.

Tomaten

Tomaten zijn rijk aan salicylaten, amines en glutamtes, drie van de belangrijkste natuurvoeding chemicaliën die leiden chronische urticaria bij gevoelige mensen tot kunnen. Vermijd het eten van verse tomaten, alsmede alle voedingsproducten met tomaat en tomatensaus, tomatensap, zongedroogde tomaten, tomatenpuree, zoals op basis van tomaten pasta schotel zoals pizza's en Lasagna, soepen en Mexicaanse schotels.

Kaas

Kaas is een bron van amine; Hoe lekkerder de kaas, des te hoger de amine-inhoud. Als u weet dat aminen een probleem voor uw urticaria zijn, Vermijd het eten van kaas. U zou kunnen tolereren verse kazen zoals kwark en ricotta kaas, maar eet niet leeftijd kaas, zoals Cheddar, blauwe kaas of Parmezaanse kaas.

Basilicum

Alle kruiden, met inbegrip van basilicum, tijm, salie, mint en rozemarijn, zijn rijke bronnen van salicylaat. Bent u gevoelig voor deze voeding chemische, kiezen voor bland voedsel. U kunt gebruik van zout, maar vermijd alle andere kruiden en specerijen. Lees aandachtig ingrediënt lijsten, omdat de meest verwerkte voedingsmiddelen bevatten gedroogde kruiden of andere kruiden die zou kunnen leiden uw kasten tot.

Honing

Honing is ook een rijke bron van salicylaat. Geen gebruik van honing om te zoeten van je eten en Vermijd het eten van voedingsmiddelen gezoet met honing. U moet ook vermijden ruwe suiker en melasse, maar regelmatige lijstsuiker evenals ahornsiroop zijn veilige alternatieven.

Bacon

Leeftijd en gerookte vlees hebben een hoog gehalte aan amines, salicylaten en glutamaten. Eet geen bacon, worstjes of deli vlees als u wilt uw urticaria symptomen onder controle. Werken met een geregistreerde diëtist kan u helpen erachter te komen uw mate van intolerantie; Sommige mensen kunnen af en toe kleine porties van deze voedingsmiddelen tolereren.

Extra vergine olijfolie

Extra vergine olijfolie is een van de olie met de hoogste natuurvoeding chemische inhoud; Gebruik het niet voor het koken of voor uw vinaigrette. Licht of deodorized olijfolie is een veiliger alternatief dat de meeste mensen met chronische urticaria kunnen tolereren.

Bessen

Veel vruchten zijn rijk aan salicylaat, één van de natuurvoeding chemicaliën die kunnen worden betrokken bij de problemen van uw chronische urticaria. Bessen--waaronder aardbeien, bosbessen, frambozen en veenbessen--zijn geen uitzondering, en u moet hen elimineren uit uw dieet. U kan dan kunnen hebben een paar bessen eens in een tijdje, maar tolerantie varieert sterk van de ene persoon naar de andere.


gerelateerde artikelen