Is het veilig om te doen Push-Ups dagelijks?

November 19

Is het veilig om te doen Push-Ups dagelijks?

Het is gebruikelijk dat mensen exorbitant hoeveelheid geld besteden aan Gewichtheffen apparatuur, alleen om te laten die producten slapende zitten in hun huizen geworden. Volgens fitness expert Bruce Cohn is je eigen lichaam zo goed als elke Gewichtheffen-producten. Oude "stand-by" oefeningen, zoals de push-up, bieden van een geweldige workout en hebben verschillende voordelen ten opzichte van Gewichtheffen technieken.

Dagelijkse Push-Ups

Wanneer u de oefening, je scheur spiervezels en geven hen tijd nodig om te herstellen. De meeste fitness deskundigen suggereren dat u 48 uur wachten voordat werken op dezelfde spieren in de zelfde routine, maar de voormalige Navy SEAL en de fitness die expert Stew Smith deze wachttijd gevonden is niet nodig voor de push-up. Merkte hij op elke tak van de militaire opgenomen dagelijkse push-ups in hun boot camp-opleiding en het meestal hun conditie verbeterd. Smith's "Push-Up duwen training" omvat 10 dagen van 200 dagelijkse push-ups, gevolgd door drie dagen geen push-ups.

Lijkt, maar dat doen van dagelijkse push-ups zonder onderbreking van de drie-daagse volkomen veilig, is zoals aangetoond door een man van de California genaamd Bill Wewer. In 2010, de Orange County Register gemeld dat wewer had dagelijkse push-ups gedaan sinds zijn pensionering 32 jaar vóór. "Zijn doel," de krant gemeld, "is altijd om half zoveel push-ups doen als zijn leeftijd."

Voordelen

Wanneer u gewichten opheft, isoleren u welke spieren krijgen uitgewerkt. De push-up test"het hele lichaam, boeiende spiergroepen in de armen, borst, buik, heupen en benen," volgens Tara Parker-Pope, schrijven voor de Fitness en voeding sectie van The New York Times. Wewer crediteert zijn dagelijkse routine push-up zijn geestelijke scherpte op 92-jarige leeftijd. Parker-paus merkt een ander voordeel push-ups geven mensen naarmate ze ouder worden: zij trainen van het lichaam spier geheugen op een zodanige wijze dat oudere mensen gemakkelijker gebruik kunnen zijn maken van hun handen en armen om te voorkomen dat zelf raken gewond wanneer ze vallen.

Typen

De traditionele push-up omvat bedrijf in jezelf vanuit de zaal door uw handen, met je tenen gekruld naar voren zodat de bal van je voeten de vloer raken. U lager uw lichaam totdat je neus bijna de vloer raakt, dan til jezelf omhoog nogmaals, houden van uw lichaam in een rechte lijn.

U kunt het wijzigen van de oefening makkelijker of moeilijker te maken. Voor een gemakkelijker push-up-training, je knieën op de vloer in plaats van ter ondersteuning van uw gewicht met de ballen van uw voeten, of ken de push-up beweging tegen een muur staan met je voeten plat op de grond te rusten. Meer uitdagende oefeningen betrekken kantelen van je lichaam door het inbrengen van uw voeten op een verhoogde voorwerp, terwijl uw handen op de vloer. Eenarmige push-ups ook intensiever de training.

Gezondheid Barometer

Volgens de New York Times, een 40-jarige man moet kunnen doen 27 push-ups en een vrouw van 40 moet kunnen doen van 16. Door de leeftijd van 60, daalt het minimumaantal 10--17 voor een man en 6 voor een vrouw. In 2001 vonden de onderzoekers aan de East Carolina University dat ongeveer de helft van de 10 tot 13 jaar oude jongens die ze bestudeerd, en 3/4 van de meisjes, niet een fundamentele push-up test kon passeren.


gerelateerde artikelen