Hoe om te zwemmen met Elbow Tendinitis

December 10

Hoe om te zwemmen met Elbow Tendinitis

Tendinitis gaat de ontsteking van een pees en haar omringende ligamenten, vaak gevolg van overmatig gebruik. Peesontsteking aan de buitenkant van de elleboog heet tenniselleboog; peesontsteking aan de binnenkant van de elleboog heet golfer's elleboog. De eerste fase van behandeling voor tendinitis is rust, zo hebt u tennis of golfers elleboog, niet zwemmen totdat je elleboog vrij van pijn. Wanneer u zwemmen hervat, laat je lichaam je gids: als het pijn doet, doe het niet.

Stap 1

Neem een over-the-counter anti-inflammatoire medicatie voor zwemmen. Dit beschermt uw pees tegen zwelling terwijl u oefenen.

Stap 2

Raadpleeg een trainer over wijzigingen aan uw zwemmen-techniek. Totdat je volledig genezen bent, moet u vermijden veel onder druk te zetten door je elleboog. U kunt wijzigingen aanbrengen die zal uw gewonde gewricht een duik-trainer.

Stap 3

Strek je pols en elleboog zachtjes voordat u het zwembad. Stretching helpt u behoud van flexibiliteit en vermindert uw risico van het reinjuring zelf.

Stap 4

Terug naar zwemmen zorgvuldig en voorzichtig. Bouwen van kracht in de gewonde elleboog langzaam, zonder jezelf haasten. Als een beroerte pijn doet, stop doen.

Stap 5

Rekken weer bij het afsluiten van het zwembad. Rekken van de spieren en pees ontsteking en stijfheid te voorkomen.

Waarschuwingen

  • Zwemmen met een pijnlijk letsel kan verergeren uw symptomen en vertraging van uw herstel. Niet zwemmen als het pijn doet.

Tips

  • Ijs je elleboog als het pijn doet. Toepassing ijs gewikkeld in een handdoek voor 15 tot 20 minuten zo vaak als nodig.
  • Bescherm uw elleboog tijdens dagelijkse activiteiten door het dragen van een brace of onderarm riem.
  • Krijgen van uw arts goedkeuring voordat hij terugkeerde naar zwemmen.

gerelateerde artikelen